Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:30

25.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánku se znovu trefili osmkrát. Odnesl to Chodov


0

Mariánské Lázně dokázali v posledním utkání zvítězit jednoznačně 8:1 nad chebskou Hvězdou a svoji formu před koncem soutěže chtěli potvrdit na domácí půdě i v rámci 25. kola. Soupeřem jim ale byl Chodov, který zvítězil nad Toužimí 5:0. V předposledním zápase sezony se nakonec radovali domácí, kteří dokázali porazit Spartak jednoznačně 8:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání bylo utkání jednoznačně v režii domácích Mariánských Lázní, kteří do utkání nastoupili v té nejsilnější možné sestavě a svého soupeře téměř k ničemu nepouštěli a navíc se sami dostávali do jedné šance za druhou. Z úvodní branky se radovali už v 7. minutě a to když se prosadil Patrik Kavalír. Chodov se následně snažil bránit seč mu síly snažily a dařilo se mu to čtvrt hodiny. Potom přišla ofenzivní smršť Viktorky. Na 2:0 zvyšoval Jan Kovář, kterého ve 29. minutě následoval svoji druhou přesnou trefou Patrik Kavalír. Hosté se nestačili z tří inkasovaných branek ani vzpamatovat a bylo to už 4:0, když se trefil Jaroslav Kovařík. Za čtyřbrankového rozdílu také obě mužstva odcházela do šaten.

 

Ve druhém poločase byla hra podobná tomu prvnímu. Mariánky se drali do zakončení, vysílali na brankáře Zahrádku jednu střelu za druhou a chodovská obrana se musela pořádně otáčet. V 52. minutě se postaral o pátou branku domácích Jaroslav Kovařík. Šestá branka přišla na řadu v 71. minutě a jejím autorem byl Patrik Kavalír, jenž tak docílil hattricku. Když se v následujících minutách ještě prosadili Dan CinkaničTomášem Šilhánem, zvítězila mariánskolázeňská Viktorka v poměru 8:0. Nutno však podotknout, že hostující tým na hřišti dřel a rozhodně nemusí být z tak vysoké prohry příliš smutný. Mariánky se sešly v plné sestavě a je vidět, že je to tým, který patří na ta nejvyšší místa tabulky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Zdeněk Kotoun: V sestavě byli zhruba dvě změny, takže jedna byla v obraně, jedna v záloze a v podstatě jsme hráli stejný styl jako minulý týden. Balon na zemi, rychlé kombinace a k tomu co největší počet zakončení. V každém poločase jsme dali čtyři branky a hráčům nemám co vytýkat.

TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Bohužel scénář utkání byl dán už před utkáním, kdy domácí tým nastoupil v “plné palbě“ a náš tým jsme lepili (o skládání se ani nedá mluvit), takže výsledek je podle očekávání a řekl bych, že jsem vzhledem ke kvalitě soupeře rád, že jsme neutržili desítku. Proto, ač to bude znít divně, musím klukům poděkovat za to, že jsme utkání odehráli a hlavně těm co jeli respektive těm co se s toho neposrali a pomohli nám, abychom tam nejeli v deseti. O přístupu některých hráčů se radši nebudu vyjadřovat. Asi by se měli nad sebou zamyslet, protože ubližují hlavně svým spoluhráčům, kteří si pak místo fotbalu dali tak trochu atletický trénink.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] (54. J. Bílek [-] ) - A. Král [-] , V. Kotous [-] (75. A. Novák [-] ) , D. Cinkanič [-] , J. Kovařík [-] (67. T. Šilhán [-] ) - J. Sadílek [-] , J. Šaliga [-] , M. Drahorád [-] , P. Kavalír [-] - J. Kovář [-] - P. Holub [-] (54. O. Jacko-Lysák [-] )

TJ Spartak Chodov
M. Zahrádka [-] - P. Macák ml. [-] , L. Kočí [-] , A. Vild [-] , J. Rau [-] , T. Kovařík [-] (76. M. Ungermann [-] ) , J. Kopecký [-] (82. J. Pojar [-] ) , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , M. Kopecký [-] , P. Jankovský [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - SIEBER Josef, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.