Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2016 18:00

25.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Cheb si na domácí půdě poradilo s Nejdkem


Branky


0

Nejdek, který odehrál dobré utkání s Ostrovem, zajížděl v rámci předposledního 25. kola krajského přeboru na hřiště FC Cheb. To chtělo napravit porážku z Lomnice a také se mu to povedlo. Nejdku nedal, zejména v prvním poločase, žádnou šanci a zvítězil jasně 5:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro domácí celek výborně a už v 6. minutě se chebští hráči radovali z úvodní branky, o kterou se postaral Václav Altman. Nejdek se sice snažil rychle odpovědět vyrovnávací brankou, ale brankář Vondrášek byl ve výborné formě. Cheb se naopak snažil vstřelit druhý gól, což se mu podařilo v 17. minutě, kdy zamířil přesně mezi tři tyče Radim Prokopec. Domácí se dostali na koně a do konce poločasu byly lepším a aktivnějším týmem a hlavně dokázali využívat své šance. Ve 24. minutě se prosadil podruhé v zápase Radim Prokopec a rázem to bylo už 3:0. Za necelých deset minut poslal míč za záda Nádeníčka podruhé Václav Altman a s Nejdkem to nevypadalo vůbec dobře, protože prohrával už o čtyři branky. Za takového rozdílu také obě mužstva odcházela do šaten.

 

Ve druhém poločase se hra otočila o sto osmdesát stupňů. Nejdek byl aktivní, důrazný a vytvářel si jednu šanci za druhou. Jenže brankář Vondrášek měl zkrátka svůj den a všechny příležitosti soupeře docházel vychytat. Tedy až na jednu. V 64. minutě dokázal domácího ochránce svatyně překonat Jan Jílek. Jenže z hostující strany to bylo všechno. Ač se stále tlačili do zakončení, další branky už nepřidali a když se v 70. minutě trefil Martin Speierl, bylo to 5:1. Takový výsledek zůstal až do konce zápasu a chebští fotbalisté se tak radovali ze zisku třech bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek
Zbyněk Draxal: V prvním poločase jsme podali špatný výkon a domácí se snadno dokázali dostat do vysokého vedení. Ve druhém poločase se hrálo téměř jen na chebskou bránu, ale na obrat to bylo málo.



Sestavy


FC Cheb
J. Vondrášek [-] (87. F. Větříček [-] ) - P. Dulovec [-] , F. Eschler [-] , P. Trampusch [-] - M. Speierl [-] , P. Veleman [-] , J. Anděl [-] , P. Sedlák [-] (70. J. Vondrášek ml. [-] ) - V. Kutlák [-] , R. Prokopec [-] , V. Altman [-] (81. D. Hrabě [-] ) -

FK Nejdek
J. Nádeníček [-] - A. Mandous [-] (41. J. Jílek [-] ) , T. Chlup [-] (77. J. Borůvka [-] ) , P. Ševčík [-] (81. J. Rutrle [-] ) , J. Kurtin [-] , J. Valvoda [-] (46. J. Falatek [-] ) , T. Pilař [-] , J. Pachta [-] , R. Kinkal [-] , T. Jílek [-] , F. Rutrle [-]

ŽK: 37. J. Pachta , 57. T. Pilař , 58. T. Chlup , 64. F. Rutrle , 83. J. Rutrle .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Svatík Martin - ŠMAT Robert, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.