5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

24.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov uctil památku kamaráda, hráče a trenéra Libora Marka. Toužimi nastřílel "bůra"


Branky


21. T. Roulich , 28. J. Rau , 45. A. Vild , 76. L. Kočí , 79. M. Bečvář
0

V rámci 24. kola krajského přeboru hostil Spartak Chodov na domácí půdě tým Toužimi, která získala v posledním utkání tři body za výhru nad Citicemi. Utkání mezi Chodovem a Toužimí se nakonec odehrávalo ve smutečním duchu, protože se nejen celý fotbalový oddíl Spartaku vyrovnával s těžkou ztrátou hráče, trenéra a skvělého člověka Liborem Markou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu bylo na hřišti vidět, že hráči Chodova na hřišti odevzdají maximum a tím nejlepším možným způsobem budou chtít uctít památku na svého kamaráda. Chodovští na hřišti doslova létali, dobře kombinovali, napadali a vytvářeli si šance. Museli ale dávat pozor také na zadní vrátka, protože Toužim využívala sebemenšího zaváhání a vrhala se do útoku. Nakonec se jako první prosadili domácí hráči a to ve 21. minutě zásluhou Tomáše Roulicha. Netrvalo dlouho, přesněji řečeno osm minut a vedení Chodova bylo už o dvě branky, když mířil přesně mezi tyče Jakub Rau. Toužim se sice snažila s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale překonat výborného Zahrádku se jí nedařilo. Gól do šatny pak přidal ještě Adam Vild a bylo to 3:0.

 

Ve druhém poločase byl k vidění podobný fotbal jako v tom prvním. Chodov poctivě bránil a když už se hosté dostali do nějaké šance, skončil míč v rukavicích domácího brankáře. Toužimi se zkrátka nedařilo zakončení. To se ale dařilo chodovským borcům, kteří udeřili dvakrát rychle za sebou. V 76. minutě mířil přesně Lukáš Kočí a za další tři minuty Michal Bečvář. Ti jakoukoliv snahu Toužimi na zisk bodů jednoznačně utnuli a stanovili konečné skóre mezi Chodovem a Toužimí na poměr 5:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: V posledním domácím utkání této sezóny jsme hostili velezkušený tým Toužimi, bohužel se utkání neslo ve velmi smutečním duchu, kdy se tým i celý fotbalový oddíl vyrovnává s těžkou ztrátou výborného hráče, trenéra a hlavně skvělého člověka a kamaráda Libora Marka. Celý tým toto utkání hrál za svého, bohužel už bývalého, trenéra a myslím, že kluci svým dobrým výkonem aspoň trochu uctili jeho památku.




Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Zahrádka [-] - M. Bečvář [-] - O. Parth [-] , A. Vild [-] , J. Rau [-] (89. J. Štěpán [-] ) , L. Kočí [-] (89. L. Janoušek [-] ) , J. Kopecký [-] (83. P. Macák ml. [-] ) , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , P. Jankovský [-] (60. D. Podolník [-] )

SK Toužim
T. Kolbaba [-] - M. Hejna [-] (77. R. Vodrlint [-] ) , J. Hodina [-] , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Hudec [-] , J. Vild [-] , D. Drabík [-] , J. Bláha [-] - M. Hotěk [-] , J. Kliment [-] (54. M. Michalec [-] )

ŽK: 82. M. Bečvář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.