5:3
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

24.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice se s předstihem zachránila. Doma porazila FC Cheb


Branky


17. Z. Joza (p.) , 26. P. Veselý , 44. P. Malinkovič , 70. P. Veselý , 81. D. Novák - 56. R. Prokopec , 63. F. Eschler (p.) , 87. V. Kutlák
0

Lomnice nestačila v minulém kole na vedoucí celek z Ostrova, a tak si chtěla chuť spravit na domácí půdě, kde v rámci 24. kola hostila celek FC Cheb. A podařilo se ji to. Zvítězila 5:3 a s předstihem si zajistila příslušnost v krajském přeboru i pro nadcházející ročník.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání vyšel lépe domácímu celku, který proti Chebu nastoupil aktivně a dravě, jenže mu chyběla přesnost v kombinacích. I přesto se domácí dostali do vedení, když v 17. minutě zužitkoval pokutový kop Zbyněk Joza. I v následujících minutách měla Lomnice navrch a vytvořila si několik šancí. Z druhého gólu se pak radovala ve 26. minutě, kdy mířil přesně mezi tyče Pavel Veselý. Hosté se snažili s vývojem utkání něco udělat, vytvořili si několik příležitostí, jenže prosadit se nedokázali. Navíc si ve 32. minutě zkomplikovali cestu za body, když byl vyloučen brankář Jiří Klier za hru rukou před pokutovým územím. Klier totiž vyběhl z branky a kdyby nezasáhl míč svojí horní končetinou, běžel by domácí útočník zcela sám na odkrytou branku. Početní výhodu dokázal ještě do konce poločasu zužitkovat Petr Malinkovič a po prvním dějství tak vyhrávala Lomnice v poměru 3:0.

 

 Ve druhém poločase byl, ač oslaben o jednoho hráče, aktivnější Cheb. Ten věděl, že už nemá co ztratit a veškerou svoji snahu hnal do útočení. A to se mu vyplácelo. V 56. minutě totiž snížil na rozdíl dvou branek Radim Prokopec a v minutě 63. to bylo už jen o gól. To využil pokutového kopu František Eschler. Cheby byl na koni a Lomnice nevěděla, kde ji hlava stojí. Nevycházeli ji vůbec kombinace, natož nějaké přesné zakončení. Domácí trenér tak prostřídal některé hráče a na hřišti to bylo rázem vidět. Čerstvá síla dodala spoluhráčům odvahu a odměnou jí za to byla branka Pavla Veselého v 70. minutě a Daniela Nováka v minutě 81. Tři minuty před koncem sice snížil Václav Kutlák na rozdíl dvou branek, jenže další branky se už hosté nedočkali. Lomnice tak zvítězila v napínavém utkání v poměru 5:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Petr Zindl: V prvním poločase jsme nehráli úplně optimálně, ale podařilo se nám dát tři góly a byli jsme určitě lepším týmem, když jsme neproměnili další šance. Ve druhém poločase, jak je u nás zvykem, jsme zaspali začátek a hostům se podařilo snížit na 3:2. Hráli jsme v tu chvíli hrozně špatně, nepřihrávali jsme si. Prostřídali jsme mužstvo a hra se zlepšila. Snažili jsme se dát nějaký rozhodující gól, což se nám povedlo a vítězství jsme si nenechali ujít.




Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - J. Šlais [-] , P. Veselý [-] , Z. Joza [-] , J. Janovský [-] , M. Veselý [-] , P. Malinkovič [-] , L. Maňák [-] (63. J. Oršula [-] ) , J. Šváb [-] (76. R. Čipera [-] ) , R. Schrehart [-] (63. J. Kníř [-] ) , D. Novák [-]


ŽK: 63. D. Novák , 67. J. Šváb , 77. P. Malinkovič - 73. J. Anděl , 85. F. Eschler . ČK: 32. J. Klier .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - PACHTOVÁ Michaela, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.