Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo otočilo utkání s Nejdkem


Branky


0

Souboj o čtvrté místo byl k vidění na hřišti v Novém Sedle, kam zavítal tým FK Nejdek. Dlouhých 70 minut to vypadalo, že na čtvrté pozici zůstane Nejdek, jenže posledních dvacet minut utkání přineslo zvrat a vítězství Baníku, který tak přeskočil Nejdek v tabulce krajského přeboru.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání se hrálo nahoru dolů a k vidění bylo obrovské množství šancí na obou stranách. Útočný fotbal se musel divákům v Novém Sedle líbit, ale to jen do 38. minuty, kdy se prosadil hostující Richard Kinkal. Po úvodní brance zápasu se však na hře obou týmů nic nezměnilo a útočníci obou týmů nechali vyniknout jak Pelecha, tak i Hillebranda, tedy brankáře Nového Sedla respektive Nejdku. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1.

 

Druhý poločas byl stejný jako ten první, alespoň co se herního projevu týče. Nové Sedlo se snažilo o vyrovnání, Nejdek oproti tomu o navýšení vedení. A podařila se druhá varianta. V 57. minutě se totiž uvolnil Jakub Valvoda, který rozvlnil podruhé síť za zády jinak bezchybného Pelecha. Vypadalo to, že zbytek utkání si Nejdečtí pohlídají a získají všechny tři body. Jenže Nové Sedlo v posledních 23 minutách dokázalo nepříznivý výsledek zvrátit ve svůj prospěch, možná i za přispění pomezního rozhodčího Svatíka, který byl podle hostující strany dosti nepřesný ve svém posouzení. Každopádně, v 67. minutě snižoval na rozdíl jediné branky Petr Karásek. Za dalších sedm minut už bylo srovnáno poté, co se sám řítil na brankáře hostujícího týmu Daniel Petřík, jenž se nemýlil a srovnal na průběžných 2:2. Pomyslnou třešničku na dort pak nasadil šest minut před koncem Lukáš Macák, který rozhodl o tom, že Baník zvítězí 3:2 a přeskočí tak v tabulce nejdecké borce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Od začátku se bylo na co dívat a šance byly k vidění na obou stranách. Dokázali jsme je ale proměňovat pouze my, a tak jsme v 70. minutě vedli 0:2. Ve svých komentářích k utkání nehodnotím výkony rozhodčích, ale dnes udělám výjimku. Poslední dvacetiminutovku se do hlavní role nominoval svým výkonem pomezní rozhodčí Martin Svatík, který zejména u prvního gólu "přehlídnul" několikametrový ofsajd. Toto zopakoval za pár minut, díky čemuž se domácí dostali do samostatného úniku a vyrovnání. Třešnička na dortu přišla pár minut před koncem, kdy třetí gól padl po centru domácího hráče, jenž opustil při svém letu hrací plochu, praporek ovšem zůstal opět dole. Umíme prohrávat, ale tento způsob boje je minimálně k zamyšlení. Jsem pyšný na hráče i realizační tým, který polknul hořkou pilulku a zachoval úroveň ve svém vystupování vůči pomeznímu rozhodčímu.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - D. Petřík [-] , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , J. Němeček [-] (58. F. Kovařík [-] ) , B. Rychna [-] , L. Macák [-] , E. Lakatoš [-] , K. Kalina [-] , M. Müller [-] , M. Pešák ml. [-]

FK Nejdek
J. Hillebrand [-] - T. Jílek [-] , T. Chlup [-] , J. Falatek [-] , P. Ševčík [-] , F. Rutrle [-] , T. Pilař [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] (78. J. Jílek [-] ) , R. Kinkal [-] , J. Valvoda [-]

ŽK: 63. R. Kaňok .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ŠUMA Jakub, SVATÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.