Královské Poříčí remizovalo s Viktorkou a ještě bere prémiový bod


Branky


0

Královské Poříčí hostilo v rámci 23. kola krajského přeboru na domácí půdě Mariánské Lázně, které potřebují získávat co nejvíce bodů v boji o prvenství. Jenže po dvanáctibrankovém přídělu, který uštědřily Kynšperku, se v zápase proti Baníku prosadily pouze jednou a to nestačilo více než na jeden bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu měl hostující tým více ze hry, zejména držení balónu bylo jednoznačně v jeho prospěch. Mariánky se sice snažily o zakončení, jenže v přechodu do velkého vápna mu v tom bránila pozorná obrana domácího celku. Takovýmto stylem v podstatě probíhal celý první poločas s tím rozdílem, že ke konci úvodního dějství se dokázal v závaru před bránou Viktorky zorientovat nejlépe Antonín Majer, jenž poslal domácí Baník do vedení.

 

Ve druhém poločase se favorit zápasu snažil o vyrovnání, jenže ani jedna z jeho dvou šancí gólem neskončila i díky výbornému výkonu Přibyse v brance domácích. Z protiútoku mohl naopak mohl Baník navýšit své vedení, ale proti tomu byl brankář Šmejkal. Po zbytek zápasu se stále Mariánské Lázně tlačily do zakončení a vypadalo to, že nedokáží vstřelit ani jednu branku. Změna ale přišla v 87. minutě, kdy se z trestného kopu prosadil Jaroslav Kovařík. V poslední minutě se mohla Viktorka ještě dostat do vedení, jenže brankář Přibys výborně vyběhl a zlikvidoval střelu hostujícího hráče. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči domácího Královského Poříčí, kteří si tak do tabulky připsali prémiový bod.  

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Mariánky byly lepším týmem. My jsme byli dost poslepovaní a chyběli nám oba stopeři a jeden útočník. V 86. minutě jsme dostlai z přímého kopu gól na 1:1. My jsme dávali gól někdy v polovině prvního poločasu po závaru před bránou. Soupeř byl lepší na balónu a my jsme šlapali vodu. Na to, že jsem to měl takhle splácané, tak super. Penalty už jsou loterie. My jsme šli do zápasu s tím, abychom nedostali sedmičku, takže mám radost. Zápas pískaly tři ženy a musím uznat, že pískaly výborně.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Pár hráčů sice chybělo, ale pořád jsme měli sestavu, abychom vyhráli. Měli jsme držení míče asi 80 procent, ale šance tak dvě, tři. Měli jsme trápení v koncovce, což nás připravilo o body a nejsme spokojeni. Výsledek odpovídal naší produktivitě.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šauflová Jana - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.