1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:15

23.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda bere všechny body. Chodov se neprosadil ani jednou


Branky


0

Hvězda v posledních zápasech výborně bránila a to ji přinášelo důležité body, které chtěla získat také proti Chodovu, který do Chebu zavítal v rámci 23. kola krajského přeboru. A podařilo se ji to. Po výborné defenzivní činnosti a naklonění štěstíčka na svoji stranu zvítězila nejtěsnějším možným způsobem 1:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se pro Hvězdu nevyvíjel zrovna ideálně. Chodov nastoupil do zápasu aktivně a jeho houževnatí hráči se tlačili do zakončení. Na brankáře Šnebergra šla jedna střela za druhou. Ochránce domácí svatyně si však se všemi pokusy dokázal poradit a držet bezbrankovou remízu. Ta ale vydržela jen šestnáct minut. A místo toho, aby skóre otevřeli aktivnější hosté, slavili gólový příspěvek domácí borci, když rychle rozehráli trestný kop a přesně mířil Aleš Fidler. Po úvodní brance zápasu se hrálo nahoru dolů, šance byly na obou stranách, ale přeci jen trochu více ze hry měli hosté. Jenže jejich šance buď končili na tyči, vedle branky anebo na rukavicích brankáře Šnebergra.

 

 

Na začátku druhého poločasu se oba celky snažily o vstřelení branky. Hvězda chtěla svůj náskok navýšit, naopak Chodov se snažil o vyrovnání. Místo branky na 1:1 však přišlo vyloučení Tomáše Roulicha v 55. minutě. Hvězda se po červené kartě svého soupeře ještě více zatáhla do obrany a poctivě sbírala všechny balóny, které by mohly ohrozit její branku. Chodov se i v deseti hráčích tlačil do zakončení, ale přitom nechával zadní vrátka doslova do kořán. Toho využívala Hvězda k rychlým brejkům a nebýt brankáře Zahrádky, vstřelila by i uklidňující branku. Ta ale nakonec potřeba nebyla, protože Chodov se do konce zápasu prosadit nedokázal a Hvězda vyhrála v poměru 1:0.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Do Chebu jsme si jeli minimálně pro bodík, bohužel to nevyšlo a tak jsme odjížděli zklamáni. Bohužel rozhodla naše produktivita či spíše neproduktivita, kdy místo toho abychom po první čtvrt hodince vedli minimálně o dvě branky, šancí i těch ložených bylo dost, tak nás soupeř potrestal rychlým rozehráním trestného kopu na který jsme pozdě reagovali. I po inkasované brance jsme měli více ze hry a měli jsme další šance, ale bohužel to byl pro nás zápas „blbec“, kdy naše šance končili na tyčích vedle či jsme nechali vyniknout domácího brankáře. Další důležitým momentem bylo vyloučení Tomáše Roulicha, kdy jsme na velkém hřiště museli dobývat obranný val soupeře v deseti respektive devíti hráčích ke konci utkání, kdy jsme šli do velikého rizika. Domácí tým mohl vstřelit pro sebe druhou, uklidňující, branku, ale tuto snahu buď zhatil Martin Zahrádka v naší brance či nemohoucnost domácích hráčů. Samozřejmě, že nás porážka mrzí, ale nedá se nic dělat a musíme to hodit za hlavu a soustředit se na důležité domácí utkání s Toužimí, kde bychom bodovat potřebovali. Uvidíme.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
J. Šneberger [-] - J. Netrval [-] , R. Žídek [-] - P. Lhotský [-] (82. T. Balák [-] ) , A. Fidler [-] , M. Dobeš [-] , J. Kraclík [-] , M. Dočekal [-] - R. Liguš [-] - D. Mácha [-] (87. M. Nečekal [-] ) , M. Větrovec [-] (37. L. Hajmacher [-] )

TJ Spartak Chodov
M. Zahrádka [-] - L. Kočí [-] , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , M. Kruliš [-] , O. Parth [-] (61. D. Podolník [-] ) , J. Rau [-] , A. Vild [-] , J. Štěpán [-] (69. M. Kopecký [-] ) , J. Kopecký [-]

ŽK: 63. D. Mácha , 91. P. Soběhart - 23. T. Roulich , 58. O. Parth , 79. L. Kočí , 79. J. Kopecký . ČK: 55. T. Roulich .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Svatík Martin - HLAVATÝ Josef, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.