0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2016 18:00

23.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vyloupila Cheb a odjíždí s čistým kontem


Branky


0

FC Cheb, který v minulém utkání jen těsně prohrál s karlovarskou Lokomotivou, přivítal na svém hřišti jednoho ze žhavých kandidátů na postup do divize a to Olympii Březovou, která pokračuje ve stíhací jízdě za prvním Ostrovem. Utkání nakonec dopadlo lépe právě pro hostující celek, který zvítězil o tři branky a s čistým kontem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu přinesl šance na obou stranách. Jak Cheb, tak i Olympie si dokázali vytvořit jasné brankové příležitosti, které však neskončili gólem zejména díky výborným brankářům na obou stranách. Na první branku zápasu se tak čekalo do 30. minuty, kdy se po centru zpoza šestnáctky prosadil hlavou Tomáš Bereczký, jenž poslal Březovou do vedení. Byla to také jediná branka, kterou diváci v Chebu během prvního poločasu viděli.

 

Ve druhé půli byla aktivnější Březová, jenž se svůj jednobrankový náskok snažila navýšit a podařilo se ji to už po deseti minutách, kdy po rychlé kombinační akci zakončoval Roman Domin. Po inkasované brance dokázal zahrozit i Cheb, jenže ani jedna střela domácích borců nedokázala rozvlnit síť za zády bezchybného Starého. Olympie si dokázala, na rozdíl od první půle, vytvořit větší tlak v před brankovém prostoru soupeře a z toho vytěžila ještě jeden gól. V 80. minutě dostal ideální přihrávku od Domina Vladimír Träger, který mířil naprosto přesně a zvýšil na 0:3 z pohledu domácích. Do konce zápasu se již nic zajímavého neodehrálo, a tak odcházely ze hřiště se třemi body hráči Olympie.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová
Petr Peterka: Utkání jsme sehráli se soupeřem, se kterým jsme v minulé sezoně na jejich půdě prohráli, a proto jsme k utkání nastoupili s velkým respektem. Vstup do zápasu se nám vydařil, během prvního poločasu jsme měli několik šancí a jednu z nich jsme proměnili v gól. V průběhu druhého poločasu jsme si dále vytvářeli tlak na domácí branku a to jsme dokázali zužitkovat v další dvě vstřelené branky a utkání se nám, co se týče výsledku, vydařilo a z části se nám vydařilo i po herní stránce.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - P. Dulovec [-] , J. Vondrášek [-] - J. Anděl [-] (57. J. Vondrášek ml. [-] ) , M. Speierl [-] (77. D. Hrabě [-] ) , P. Veleman [-] - N. Tůma [-] , V. Altman [-] , V. Kutlák [-] - R. Prokopec [-] , F. Eschler [-]

FK Olympie Březová
T. Starý [-] - M. Burkyt [-] (73. V. Träger [-] ) , J. Šaloun [-] , T. Veselovský [-] - J. Šellong [-] , M. Čižnár [-] , M. Slabyhoudek [-] (83. J. Kurčenko [-] ) , T. Bereczký [-] , P. Peterka [-] , V. Škoda [-] - R. Domin [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štěrba Václav - NEHASIL Lukáš, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.