4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek nedovolil Toužimi ani jednu branku a sám dal čtyři


Branky


0

Nejdek je na domácí půdě opravdu silným protivníkem a pokořit ho v rámci 22. kola chtěla Toužim, jenž na Limnici zavítala. Jenže to se ji nepodařilo ani trochu. Nejdek odehrál zápas na jedničku a z mnoha šancí se prosadil čtyřikrát. Když k tomu přidal nulu brankář Nádeníček, byly z toho tři body pro domácí tým.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro nejdecké fotbalisty výborně. Už v 7. minutě se totiž zásluhou Jindřicha Pachty ujali vedení a ve svém tempu, které nastolili během prvních minut, pokračovali i nadále. Nejdek si vytvářel jednu šanci za druhou a Kolbaba v brance Toužimi se rozhodně nenudil. Nudu však nezažil ani Nádeníček, který musel likvidovat rychlé protiútoky soupeře. Zkrátka, na Limnici se hrálo nahoru dolů a fanoušci určitě nelitovali, že na zápas do Nejdku dorazili. Během prvního poločasu se ale další branky už nedočkali.

 

Dočkali se ale v poločase číslo dvě a to rovnou třikrát. A pro jejich radost padly všechny góly do sítě hostujícího týmu. Už po pár minutách mířil přesně Michal Halapej a s Toužimí to nevypadalo vůbec dobře. Hostům vstup do druhého poločasu vůbec nevyšel a v 58. minutě musel brankář Toužimi lovit už potřetí míč zpoza svých zad po střele Tomáše Jílka. Za další dvě minuty, když se trefil Tomáš Pilař, to bylo už 4:0. Toužimští se sice i nadále tlačili do zakončení, vytvořili si několik šancí, které mohly skončit gólem, ale naneštěstí pro hostující hráče se tak ani jednou nestalo. Když už se totiž dostali do zakončení, čelili neprůstřelnému Nádeníčkovi, který vychytal svoji první nulu v nejdeckém dresu. Domácí Nejdek tak porazil Toužim v poměru 4:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Na Limnici se hrál zápas mnoha šancí, více ze hry jsme měli my, což celý zápas kvitovali i diváci, kteří potleskem doprovodili nejednu akci, za což jim patří velký dík. Zápas se definitivně rozhodl až ve druhém poločasu, přesto se tak mohlo stát již v tom prvním, jenže našim zakončovatelům se moc nevedlo. První vychytanou nulu v kariéře si v nejdecké brance připsal benjamínek Honza Nádeníček. Předvedli jsme povedený výkon a doufejme, že na něj tým naváže v dalších nelehkých utkáních.




Sestavy


FK Nejdek
J. Nádeníček [-] - P. Ševčík [-] , J. Kurtin [-] , T. Chlup [-] , J. Valvoda [-] , T. Pilař [-] , J. Pachta [-] , M. Halapej [-] , Z. Kinkal [-] , T. Jílek [-] , F. Rutrle [-]

SK Toužim
T. Kolbaba [-] - J. Hodina [-] , T. Moravec [-] , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Vild [-] , J. Bláha [-] , D. Drabík [-] , M. Hotěk [-] - M. Osvald [-] , J. Kliment [-] -

ŽK: 52. T. Jílek , 82. J. Pachta - 23. J. Bláha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlapák František - MATEJKA Dominik, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.