3:4p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 15:00

22.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice remizovala s Novým Sedlem. Prémiový bod bere Baník


Branky


46. M. Veselý , 84. P. Veselý , 89. Z. Joza - 3. P. Šebl , 33. K. Kalina , 66. J. Vican
0

Derby mezi Lomnicí a Novým Sedlem přineslo 22. kolo Krajského přeboru Karlovarského kraje. V zápase, ve kterém to s Lomnicí nevypadalo vůbec dobře, však domácí dokázali srovnat dvoubrankové manko a nakonec dotáhnout utkání do penaltového rozstřelu, ve kterém byl však šťastnější hostující celek z Nového Sedla.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal jednoznačně lépe pro hostující tým, který se už ve 3. minutě radoval z první branky zápasu, o kterou se postaral Patrik Šebl. Nové Sedlo, navíc nabuzené rychle vstřelenou brankou, bylo jednoznačně aktivnějším týmem a tlačilo se do zakončení. Brankář Marka byl rád, když si mohl chvíli oddychnout, protože jeho spoluhráči ho v tom nechali v prvním poločase doslova vykoupat. Krátký byl ještě na jednu střelu svého soupeře a to ve 33. minutě, kdy mířil přesně Karel Kalina. Baník mohl v poločase být ve více než dvoubrankovém vedení, jenže jeho nepřesná koncovka je hlavním atributem toho, že Baník nemá na svém kontě více bodů.

 

Do druhého poločasu už nastoupila jiná Lomnice, než ta, která odehrála prvních pětačtyřicet minut. Ne, že by došlo pouze ke změnám na střídačce, ale zejména došlo ke změně přístupu. Lomničtí hráči přistupovali ke svému soupeři rychleji, důrazněji, více se tlačili do zakončení a odměnou jim tomu byla snižující branka chvíli po výkopu, o kterou se po krásné přihrávce uvolnil Martin Veselý a přesnou střelou k levé tyči rozvlnil síť za zády Pelecha. Hrálo se nahoru dolů a bylo jasné, že další branka na sebe nenechá dlouho čekat. Na konec to bylo ale dvacet minut. Po tomto časovém úseku se pak prosadili hosté střelou Josefa Vicana a Lomnice rázem prohrávala opět o dvě branky. V následujícím dějství se sice domácí snažili o vstřelení dvou branek, ale dlouho se jim to nedařilo a vypadalo to, že si Sedlo svůj pracně vybudovaný náskok uhlídá. Opak byl však pravdou. V 84. minutě zatáhli totiž domácí balón na útočnou polovinu, Joza poslal míč zpátky na pozici penalty na volného Pavla Veselého, který přesně umístěnou střelou k tyči snížil na rozdíl jediného gólu. A ten přišel za dalších pět minut. O vyrovnávací trefu se postaral Zbyněk Joza, jenž trefil šibenici poté, co mu Jankovský prodloužil autové vhazování. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém si prémiový bod vystříleli hráči Baníku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Petr Zindl: První poločas jsme odehráli hrozně špatným způsobem a možná na nás padla euforie z Březové, kde jsme se dostali do finále poháru. Vůbec nic nám nevycházelo, neměli jsme pohyb, neatakovali jsme a nechali jsme si dát dvě branky. O poločase jsme si něco řekli a celkově jsme se zlepšili. Nechali jsme si ale dát třetí gól na 1:3, takže jsme doháněli další dvoubrankové manko, ale buldočí vůlí, kdy jsme chtěli výsledek zvrátit, jsme to stáhli na 3:3 a měli jsme další šance. Mohli jsme vyhrát, ale i prohrát. Musím uznat, že Sedlo hrálo výborně.




Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - P. Veselý [-] , Z. Joza [-] , R. Bureš [-] (42. R. Schrehart [-] ) , M. Veselý [-] , P. Malinkovič [-] , R. Čipera [-] (87. T. Zindl [-] ) , J. Kníř [-] (42. L. Maňák [-] ) , J. Šváb [-] (70. J. Suchý [-] ) , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - R. Rychna [-] (60. F. Škarda [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , P. Šebl [-] (90. M. Kubelka [-] ) , B. Rychna [-] , L. Macák [-] , E. Lakatoš [-] , K. Kalina [-] (83. J. Němeček [-] ) , M. Müller [-] , J. Vican [-]

ŽK: 29. M. Veselý , 40. J. Kníř , 77. L. Maňák , 85. Z. Joza - 8. P. Šebl , 76. K. Kalina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat David - ŠMAT Robert, BUŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku