Březová remizovala s Ostrovem. Šlágr kola rozhodly až penalty


Branky


0

Šlágr 22. kola Krajského přeboru Karlovarského kraje byl k vidění na hřišti v Březové, kam zavítal vedoucí celek Ostrova. Hrálo se o šest bodů a na programu dne tak byl napínavý duel mezi favority soutěže. Nakonec v něm došlo na dělbu bodů, kdy Ostrovští jsou o jeden bodík šťastnější, protože dokázali urvat vítězství v pokutovém rozstřelu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympie začala velmi důležité utkání naprosto výborně. Už ve 3. minutě hry se totiž ujala vedení, když se po kombinační hře prosadil Milan Čižnár. Březová byla na koni a po vstřelené brance se tlačila do dalšího zakončení. Pro Ostrov se v tu chvíli zápas nevyvíjel vůbec dobře, protože domácí celek byl jednoznačně aktivnějším. Jenže druhou branku přidat nedokázal. A toho využil hostující tým, který v 16. minutě srovnal zásluhou Milana Novotného, ke kterému se odrazil míč od břevna a ten svoji nekompromisní tvrdou střelou poslal míč za brankovou čáru. Od té chvíle převzal iniciativu hry na chvíli právě Ostrov. Po pár minutách bylo utkání opět vyrovnané a oba celky si vytvořily šance na to, aby mohly strhnout vedení na svoji stranu. To se však nestalo a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

 

Ve druhém dějství hry se Ostrov vůbec nikam netlačil a jen čekal na to, co udělá Březová. Ta se drala do zakončení, chtěla strhnout vedení na svoji stranu, jenže výborný brankář Sütto byl rázně proti tomu. Hosté vyčkávali, až se své šance dočkali. Z brejkové situace skončil centr z levé strany na hlavě Jana Tolara a ten v 51. minutě poslal hlavou Ostrov do vedení. Chvíli na to měli tutové šance Kobera s Nýberem, jenže i brankář Kocourek ukázal, proč chytá v jednom z nejlepších týmů v kraji. Pokud chtěla Březová stále pomýšlet na nejvyšší příčku tabulky, musela za každou cenu srovnat skóre. To se ji podařilo v 77. minutě, kdy se po pohledné kombinaci dostal míč na kopačku Davida Peterky, jenž se nemýlil a rozvlnil síť za ostrovským brankářem. Na konci zápasu si ještě oba týmy vytvořily šance, aby mohly rozhodnout utkání ve svůj prospěch, ale nikdo nebyl tak přesný, aby rozpoutal radost svého týmu a nic na tom nezměnilo ani vyloučení Pavla Neumanna tři minuty před koncem, který viděl druhou žlutou kartu. Zápas tak dospěl do pokutového rozstřelu, ve kterém se nakonec radoval domácí Ostrov, jenž získal velmi důležitý prémiový bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Musím pochválit celý tým za velice kvalitní výkon. Řekl bych, že jsme hráli velice dobře a z naší strany to byl dobře odehraný zápas. S herním projevem soupeře jsem byl trochu zklamaný. Na to, že je to vedoucí celek tabulky, tak jsem očekával lepší hru. Soupeř se proti nám prezentoval pouze nakopávanými balóny.

FK Ostrov
Ivan Filip: Bylo vidět, že hraje první s druhým a že jde o hodně. Oba týmy chtěly samozřejmě vyhrát. Hned na začátku na nás soupeř vlétl a měli jsme s tím problémy. Do dvacáté minuty jsme se s tím nemohli vyrovnat a Březová měla další šance. Od našeho vyrovnávacího gólu jsme ale byli lepším týmem, dobře jsme Březovou napadali a získávali prostory a nechyběly nám šance. Pak to ale bylo zase vyrovnané a remíza v poločase byla spravedlivá. Ve druhém poločasu jsme čekali, co Březová ukáže, a chtěli jsme jít do brejkových situací, což se nám podařilo a dali jsme na 2:1. Mohli jsme dát potom na 3:1, ale po šancích Kobery a Nýbera jsme o vítězství nerozhodli. Soupeř pak ke konci vyrovnal po naší chybě na 2:2 a utkání šlo do penalt, kde jsme chtěli uspět a získat bonusový bod, což se nám povedlo a nakonec odjíždíme z Březové spokojení. První místo máme ve svých rukách.



Počet diváků: 128. Rozhodčí: Jati David - PACHTOVÁ Michaela, KUČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.