2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí opět bodovalo. Tentokrát za dva body v utkání s Chodovem


Branky


0

Královské Poříčí, které zvítězilo v posledním utkání proti Kynšperku vysoko 7:3, přivítalo v rámci 21. kola na svém hřišti tým Chodova. Ten naopak v posledním zápase prohrál s Nejdkem 0:3, dostal tři červené karty a ještě brankář Dutz napadl rozhodčího. Utkání s Poříčím bylo ale úplně jiné. Poklidné, padly v něm pouze dvě branky a zápas byl doslova remízový, jak i skončil.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty hry byl zápas vyrovnaný, obě mužstva si vytvořila nějaké šance ke skórování, jenže trefit se přesně nedokázal v prvním dějství vůbec nikdo. Když už to vypadalo, že by se mohla vlnit síť za gólmanovými zády, úřadovali oba brankáři bezchybně. První poločas, ve kterém se neudálo nic významného, tak doputoval do svého konce za bezbrankové remízy.

 

 

Gólů se dočkala stovka diváků až ve druhém poločase. Toho prvního v 65. minutě, kdy se dostal míč na kopačku Michala Bečváře, jenž tvrdou střelou, která ještě změnila lehce trajektorii po teči jednoho z domácích hráčů, překonal jako první protivníkova brankáře a poslal tak Chodov do vedení. Jenže z něho se hostující borci neradovali příliš dlouho, spíš hodně krátce. Za další minutu totiž nedokázal razantně odehrát balón Kopecký, a tak se míč dostal na kopačku Dominika Javorského, který trefil balón tak ideálně, až doputoval do horního rohu chodovské branky a bylo opět srovnáno. Utkání pak bylo skoupé na šanci. Výjimkou byl snad jen pokus Lukáše Kočího, jenže ten si cestu za brankovou čáru nenašel a zápas tak dospěl do pokutového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči Královského Poříčí.  

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Byl to remízový zápas. Každý z týmů měl pár šancí, které se nevyužily a padly pouze dva góly. Na penalty to byla loterie.

TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Toto utkání jsme odehráli dobře zejména v defenzívě, bohužel jedna větší chyba nás stála inkasovanou branku, jinak utkání mělo dobré tempo, ale brankových příležitostí bylo poskromnu, kdy největší měl na kopačce novopečený kapitán Lukáš Kočí. Bohužel, bod pro nás z tohoto utkání je málo, protože jsme chtěli tři, ale na druhou stranu jsme podali dobrý kolektivní výkon a musím uznat, že soupeř byl kvalitní. Ne nadarmo je to jedno z nejlepších jarních týmů. Na závěr mi nezbývá než klukům poděkovat a doufám, že takový to výkon předvedeme i v dalším domácím utkání, kdy ve velice důležitém “záchranářském“ duelu hostíme Sokol Citice.



Sestavy


Baník Královské Poříčí
P. Přibys [-] - D. Dudešek [-] (64. D. Javorský [-] ) , M. Tuschinovschi [-] , R. Jelínek [-] , L. Kalous [-] , M. Dufek [-] , J. Drobný [-] , M. Schildbach [-] (23. R. Boček [-] ) , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , J. Miksa [-]

TJ Spartak Chodov
M. Zahrádka [-] - O. Parth [-] , M. Bečvář [-] , J. Rau [-] , D. Podolník [-] , L. Kočí [-] , J. Kopecký [-] , J. Dušek [-] , A. Vild [-] , D. Frána [-] , M. Kruliš [-]

ŽK: 67. L. Kalous , 76. R. Jelínek , 77. D. Javorský - 80. J. Dušek , 90. M. Bečvář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Václav - TŮMOVÁ Michaela, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.