R. Rychna 18.
E. Lakatoš 26. (p.)
3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo bere dva body za skalp favorita


Branky


18. R. Rychna , 26. E. Lakatoš (p.) - 12. M. Svůra , 50. M. Čižnár
0

Nové Sedlo dokázalo v posledním utkání zvítězit na hřišti karlovarské Lokomotivy a další bodový příděl chtělo získat i na domácí půdě v rámci 21. kola krajského přeboru. A to se mu také podařilo, navíc proti silné Březové. Ta měla sice v utkání navrch, jenže výborný výkon brankáře Pelecha přinesl Sedlu dva body za vítězství v penaltovém rozstřelu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová začala v derby na hřišti Nového Sedla aktivně a vytvořila si několik příležitostí, kterými mohla otevřít skóre utkání. To se poprvé měnilo ve 12. minutě zápasu, kdy se dostal k míči Michal Svůra, který tvrdou střelou rozvlnil síť za zády Pelecha. Za šest minut ale bylo srovnáno. Růžky totiž vystrčil i domácí celek a v 18. minutě z toho byl gólový příspěvek Eduarda Lakatoše. Březová byla i po vyrovnání aktivnějším týmem, snažila se dostat opět do vedení, jenže proti tomu byl doslova fantastický Tomáš Pelech, který chytal jednu šanci za druhou. Navíc další útočná akce jeho týmu skončila gólem respektive nařízeným pokutovým kopem, který využil Eduard Lakatoš. Pelech čaroval i ve zbytku prvního poločasu a do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí Sedlo.

 

Ve druhém dějství hry se podařilo Olympii brzo srovnat. Běžela 50. minuta, kdy přesnou střelou dával na 2:2 Milan Čižnár. Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Hosté se tlačili do zakončení, vytvářeli si jednu šanci za druhou, jenže veškerá aktivita končila na rukavicích Pelecha, který si březovské střelce doslova vychutnával. Domácí si ve druhé části hry vytvořili minimum šancí a žádnou z nich nedokázali prosadit. V podstatě se ale neměli kam tlačit, protože udržení vyrovnaného stavu proti tak silnému soupeři jako je Březová, bylo dostačující. A stav 2:2 setrval až do závěrečného hvizdu rozhodčího. V penaltovém rozstřelu pak svůj výkon korunoval brankář Pelech, který proměnil penaltu v poslední sérii a rozhodl o tom, že si Nové Sedlo připíše do tabulky prémiový bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová
Petr Peterka: Utkání bylo od začátku v naší režii, dostali jsme se do jednobrankového vedení, vypracovali si spousty brankových příležitostí, ale i přesto se soupeř dostal do vedení. Ve druhém poločase se nám podařilo srovnat na 2:2 a vytvořit spoustu brankových příležitostí, které ztroskotaly na proměňování šancí hráčů, které tyto příležitosti měli. Kvůli špatnému zakončení zůstaly body potřebné k boji o prvenství v krajském přeboru na hřišti soupeře.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - F. Škarda [-] , M. Pešák ml. [-] (50. D. Petřík [-] ) , P. Karásek [-] , R. Rychna [-] (91. P. Wýstrach [-] ) , B. Rychna [-] , L. Macák [-] , E. Lakatoš [-] , K. Kalina [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] , J. Šaloun [-] , D. Peterka [-] - J. Šellong [-] (75. M. Slabyhoudek [-] ) , M. Čižnár [-] , T. Bereczký [-] , M. Svůra [-] - R. Domin [-] , V. Škoda [-] (62. P. Peterka [-] )

ŽK: 20. F. Škarda , 23. B. Rychna , 59. M. Müller , 89. J. Vican - 20. M. Svůra , 92. T. Bereczký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Aubrecht Jan - NEHASIL Lukáš, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.