Ostrov si na domácí půdě poradil proti houževnaté Lokotce


Branky


7. O. Nýber , 16. O. Nýber , 31. J. Tolar , 57. O. Nýber (p.) , 80. J. Liška - 17. J. Diviš , 63. J. Kolář
0

Ostrovští hráči, kteří se perou o první pozici v tabulce krajského přeboru, přivítali na svém hřišti tým karlovarské Lokomotivy, která dokáže potrápit každého soupeře. A potrápit dokázala i Ostrov. Ten sice nakonec zvítězil přesvědčivě 5:2, ale Lokotka ukázala, že bojovat o záchranu bude na sto procent.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro ostrovské hráče výborně. Už v 7. minutě zatáhl totiž míč Novotný, který ho nacentroval přesně na Ondřeje Nýbera, který otevřel skóre zápasu. Inkasovaná branka však s hostujícím celkem nezamávala a paradoxně se naopak výkon Lokomotivy zlepšil. To také vedlo ke vstřelení vyrovnávací branky, když se po pěkné akci prosadil Jakub Diviš. V následujících minutách prvního poločasu však Karlovy Vary chybovaly a soupeři dovolily odskočit na rozdíl dvou branek. Ostrovští se totiž dostali do útoku po přechodu přes tři obránce, odcentrovali do vápna a tam byl připravený Ondřej Nýber, který se ani podruhé nemýlil a z malého vápna dorazil míč za záda Junga. O třetí gól Ostrova se pak postaral Jan Tolar poté, co se nejlépe zorientoval ve vápně a rozvlnil síť za zády brankáře soupeře potřetí. Za stavu 3:1 také obě mužstva odcházela do šaten.

 

 

Ve druhém poločase byl k vidění vyrovnanější fotbal a do šancí se dostávala obě mužstva. Lokomotiva hrála zodpovědně, aktivně a Ostrovu způsobovala velké problémy. S tím si však vedoucí celek soutěže dokázal nakonec poradit. Po individuální chybě hostujícího hráče, který fauloval ve vápně, byl nařízen pokutový kop, kterého se zhostil Jan Tolar. Samotnou penaltu sice využít nedokázal, ale odražený balón dokázal nasměřovat za brankovou čáru Ondřej Nýber, který tak zkompletoval hattrick a zvýšil na 4:1. Hostům se následně podařilo snížit zásluhou Jakuba Koláře, který vyslal krásnou ránu asi ze třiceti metrů přímo do šibenice a nedal brankáři domácích sebemenší šanci k zákroku. Na konci zápasu bylo vidět, že Ostrov má více sil a navíc dokázal využít oslabení soupeře, který měl zraněného hráče. Zpoza velkého vápna totiž dokázal poslat míč placírkou přesně k tyči Jan Liška. To bylo také to poslední, co se v utkání stalo a Ostrov tak zvítězil 5:2. Nutno však podotknout, že Lokomotiva se za předvedený výkon, navíc proti prvnímu celku tabulky, nemusí vůbec stydět a minimálně ji to dává velkou naději do dalších důležitých bojů před koncem sezony.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov, z.s.
Ivan Filip: Věděli jsme, že prohráli Mariánské Lázně a chtěli jsme tedy zvítězit a osamostatnit se na čele tabulky, ale trochu nám to svazovalo nohy. Dostali jsme se v zápase do vedení, když míč zatáhl Novotný, nacentroval na Nýbera a dal gól. Potom to bylo vyrovnané utkání, soupeř dokázal vyrovnat, když zatáhl míč přes celé hřiště, nacentroval na hlavu Diviše a ten k tyči vyrovnával. Soupeř měl i další šanci, ale postupně jsme přebírali iniciativu a ke konci poločasu jsme to zvrátili na 3:1. Chtěli jsme to ve druhém poločase pojistit, ale moc se nám nedařilo a bylo to vyrovnané. Oba jsme si vytvářeli šance. Až ke konci zápasu bylo vidět, že soupeři docházejí šance. Pak jsme dokázali vstřelit dvě branky. Soupeř ještě snížil krásnou střelou do šibenice z dvaceti metrů a náš brankář neměl žádnou šanci. Vyhráli jsme a těšíme se na Březovou.

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Věděli jsme, že nás v Ostrově čeká těžký zápas s kvalitním soupeřem. I přesto jsme se poprali velmi dobře, a nebýt zbytečných chyb, mohli jsme pomýšlet ještě na víc. Každopádně jsme předvedli, že při nasazení a bojovnosti, se můžeme měřit s každým.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - KUČKA Jiří, VASILKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.