Viktorka ztratila tři body s FC Cheb


Branky


31. M. Speierl , 41. J. Anděl , 55. M. Speierl (p.) , 89. R. Prokopec - 17. P. Holub , 29. J. Kovařík , 45. P. Kavalír
0

Mariánské Lázně, které bojují o postup do divize, zavítaly v rámci 21. kola krajského přeboru na hřiště do Chebu, kde je hostilo tamní FC. To dokázalo v posledním utkání zvítězit v derby nad Hvězdou. Viktorka na hřišti v Chebu nepředvedla zrovna oslnivý výkon a nakonec si také zkomplikovala boj o první pozici, když prohrála 4:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mariánky přitom začaly utkání mnohem lépe, než jejich soupeř, když se tlačily do brány a vytvářely si jednu šanci za druhou. V 17. minutě se navíc dostaly do vedení, když se po povedené kombinaci na pár doteků dostal balón k Petru Holubovi, jenž z penaltového bodu střílel přesně do levého horního rohu. Za nedlouho se navíc Viktorka dostala do dvoubrankového trháku. Po kombinaci se dostal do samostatného úniku Jaroslav Kovařík a bylo to už 0:2 z pohledu domácích. Jenže najednou přestal hostující tým být aktivní a to se mu krutě nevyplatilo. Za další dvě minuty se totiž do šance dostal Martin Speierl a rázem to bylo opět o jednu branku. Cheb se sice nedostával často do pokutového území hostujícího týmu, ale když už tam pronikl, byl velice nebezpečný, což ukázal ve 41. minutě Jakub Anděl, který vyrovnal. Zdálo se, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu, jenže ještě před hvizdem sudího proběhl po levé straně Kabelák, který zpětnou přihrávkou našel ve vápně Patrika Kavalíra, jenž tvrdou střelou pod víko poslal svůj tým opět do vedení.

 

O přestávce bylo v kabině Mariánských Lázní dost hlučno, protože trenér Hirschl nebyl s výkonem svého týmu spokojený. Kdo si však myslel, že se ha Viktorky změní k lepšímu, ten se mýlil. Mariánky prostě neměly svůj den. Sice měly převahu v poli, byly více na balónu, tlačili se do zakončení, jenže žádnou tutovku si vytvořit nedokázaly. Všechny míče, kromě jedné, která mířila do tyče, totiž dokázal ukrýt ve svých rukavicích pozorný Klier, který soupeři už nedovolil ani jednou skórovat. Naopak rychlých kontrů využíval domácí celek. Už v 55. minutě dokázal srovnat svoji druhou trefou v zápase Martin Speierl. Vypadalo to, že utkání dojde do penaltového rozstřelu, jenže to by nemohla hostující obrana udělat hrubku a nechat zakončit Radima Prokopce. Ten totiž otočil vývoj utkání ve prospěch Chebu, který se tak raduje z tříbodového zisku proti favoritu soutěže.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Podali jsme naprosto katastrofální výkon. Jsem zklamaný z výkonu mužstva. Měli jsme laxní přístup v proměňování šancí v první půli i v průběhu celého utkání. Mám za to, že po úvodu utkání si hráči mysleli, že se Cheb porazí sám, ale proměňování nás nepodrželo. Sice jsme vedli 2:0, ale do poločasu to bylo 2:2, ještě jsme stihli dát gól do šatny na 3:2 a čekali jsme ve druhém poločase zlepšení, v šatně jsme si to dokonce museli hlasitě vyříkat. Převaha v poli byla k ničemu, všechny balony šli totiž jen do rukavic brankáře. Pak jsme udělali hrubku v obraně, z penalty jsme dostali na 3:3, pak jsme propadli a inkasovali jsme další gól. Z naší strany to byl naprosto zoufalý výkon a takhle se o postup nehraje.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jati David - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.