Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí si poradilo na domácí půdě s Kynšperkem


0

Hráči Královského Poříčí, kteří dokázali v posledním duelu zvítězit na hřišti FC Cheb, přivítali v rámci 20. kola krajského přeboru na svém hřišti beznadějně poslední Kynšperk, který inkasoval v posledním zápase sedm branek. A stejný počet gólů inkasoval i od Královského Poříčí, které vyhrálo v poměru 7:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Královským Poříčím a Kynšperkem začalo pěkně zostra a během úvodní desetiminutovky se domácí celek dokázal prosadit hned dvakrát, když mířili přesně Antonín MajerMarkem Tuschinovschim. Baník se i po dvou vstřelených brankách tlačil do zakončení a neuspokojil se s dvoubrankovým náskokem, který získal v úvodních minutách. V 18. minutě se proto radovali svěřenci trenéra Bujáka potřetí, kdy skóroval Marek Schildbach. Kynšperk nevěděl, kde jim hlava stojí a domácí celek i nadále pokračoval ve svém ofenzivním tažení. Ve 25. minutě se zapsal podruhé na listinu střelců Marek Schildbach a když se za další tři minuty trefil přesně mezi tyče Jiří Drobný, vedl Baník už 5:0. Vzápětí se sice prodral do zakončení Miroslav Vágner, který také zaznamenal první branku svého týmu, jenže radosti si tým Kynšperku moc neužil, jelikož do konce poločasu vstřelil šestou branku domácích Samuel Nguyen. Za stavu 6:1 tak obě mužstva odcházela do kabin.

 

Sotva z nich přišli, byl k vidění další gól a opět se vlnila síť za zády brankáře Sommera, který inkasoval po střele Jiřího Drobného. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a Baník už neměl takovou převahu, jako v prvním dějství. Kynšperk se tlačil do zakončení, ale dlouhou se mu nepodařilo vstřelit druhou branku. Ta přišla až v 76. minutě a opět se o ní postaral Miroslav Vágner, který byl na hřišti hodně vidět. Když se pak devět minut před koncem zápasu ještě prosadil Jan Lhota, bylo to 7:3 z pohledu domácích. Žádné drama se ale v posledních minutách neodehrálo a Královské Poříčí si tak bez problémů došlo za třemi body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: První poločas skončil 6:1, do druhého poločasu jsme to prostřídali a dali jsme do hry dorostence. Utkání bylo jednoznačně v náš prospěch.




Sestavy


Baník Královské Poříčí
P. Přibys [-] - D. Dudešek [-] (71. L. Friml [-] ) , M. Tuschinovschi [-] , A. Majer [-] , R. Jelínek [-] , M. Dufek [-] (46. J. Miksa [-] ) , J. Drobný [-] (56. R. Boček [-] ) , M. Schildbach [-] (57. D. Javorský [-] ) , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , S. Nguyen [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
K. Sommer [-] - J. Karlík [-] , R. Panajotov [-] , J. Lhota [-] , J. Vágner [-] , D. Packert [-] , M. Bobčík [-] , Z. Beran [-] , M. Najman [-] (46. J. Kocourek [-] ) , J. Kardoš [-] (63. F. Hanzlíček [-] ) , M. Vágner [-]

ŽK: 50. D. Dudešek , 50. R. Jelínek - 31. M. Vágner , 62. D. Packert , 67. J. Karlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Peschel Filip - CVRK Miroslav, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.