Březová zahrála skvěle první poločas a bere všechny body. Toužim odjíždí s prázdnou


Branky


0

Olympie Březová přivítala v rámci 20. kola na svém hřišti tým Toužimi, která v posledním kole zvítězila nad karlovarskou Lokomotivou. Na hřiště Březové si však svoji formu nevzala s sebou a to zejména co se týče prvního poločasu, který prohrála 5:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová totiž začala utkání výborně a už v 6. minutě se ujala vedení, když přihrávku z pravé strany dokázal využít Jiří Šellong. Domácí navíc zvedali za dvě minuty ruce nad hlavu znovu, protože se dostali do dvoubrankového vedení, o které se postaral Michal Svůra po podobné akci. V prvním poločase byla Březová mnohem lepší než její soupeř, drala se do útoku a vytvářela si šance. Ve 24. minutě započal svoji šestiminutovku Tomáš Bereczký. Ten se totiž dokázal v tomto časovém rozpětí po kombinačních akcích prosadit hned třikrát a za neuvěřitelně krátkou chvíli tak zkompletoval čistý hattrick. I Toužim se nakonec v prvním poločase dočkala vstřelené branky. O tu se postaral ve 43. minutě Marek Hejkal, který korigoval na průběžných 5:1.

 

Do druhého poločasu vystřídali domácí tři hráče a na obraze hry to bylo patrné. Toužim se díky tomu dostala do hry a ve druhém poločase byla aktivnější než její soupeř. Svoji převahu navíc dokázala proměnit i v góly. Už v 50. minutě vystřelil Josef Kliment a bylo to 5:2. Za dalších patnáct minut se hostující celek dostal na dostřel dvou branek, protože domácího brankáře Kocourka prostřelil David Drabík. Březová ve druhém dějství nevěděla, kde jí hlava stojí a v podstatě záchranou pro ni byl gól o tři minuty později, kdy tvrdou střelu nasměřoval za záda toužimského brankáře Michal Svůra. Hosté dokázali ještě jednou a to v 75. minutě zásluhou druhé branky Josefa Klimenta snížit na rozdíl dvou branek, ale to bylo vše. Své další šance využít nedokázali a kvůli špatné první polovině zápasu nakonec prohráli. Olympie tak získala tři body za vítězství 6:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: – Do utkání jsme vstoupili dobře a byl jednoznačně v náš prospěch, nedali jsme soupeři šanci a dali pět branek a další šance ještě nevyužili. Do druhého poločasu jsme vystřídali tři hráče, ale nedokázali jsme zopakovat nasazení z prvního poločasu a propadali jsme ve všech herních činnostech, přihrávkách, vázla kombinace atd. Soupeř nás potrestal třemi vstřelenými brankami a my jsme dali jenom jednu. Utkání nakonec skončilo v náš prospěch, ale druhý poločas nám vůbec nevyšel. Jsme rádi za domácí vítězství.




Sestavy


FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - T. Veselovský [-] , J. Šaloun [-] , J. Elijáš [-] (46. M. Čižnár [-] ) , D. Peterka [-] (46. M. Slabyhoudek [-] ) , M. Burkyt [-] - T. Bereczký [-] , J. Šellong [-] , P. Peterka [-] (61. J. Marek [-] ) , M. Svůra [10.0] - R. Domin [-] (46. V. Škoda [-] )

SK Toužim
T. Kolbaba [-] - K. Klepal [-] , D. Drabík [-] (65. J. Frank [-] ) , T. Moravec [-] , M. Hejna [-] , M. Hejkal [-] - K. Čermák [-] , J. Vild [-] , J. Bláha [-] - M. Hotěk [-] , J. Kliment [-]

Počet diváků: 95. Rozhodčí: Štěřík Filip - GRYC Leoš, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.