Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

19.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čisté konto pro Chodov. Kynšperku navíc nastřílel sedm branek


Branky


0

Kynšperk odehrál předchozí utkání proti FC Cheb a nebyl daleko od zisku prvních jarních bodů. Po neproměněné penaltě v závěru dějství však prohrál, a tak chtěl získat vítězství na domácí půdě v rámci 19. kola. Jenže svému soupeři z Chodova byl Kynšperk vyrovnaným mančaftem pouze první půlhodinu. Poté Spartak nastřílel sedm gólů a po zásluze odjel se třemi body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný a nepřinesl žádné větší gólové příležitosti. Kynšperk se snažil o vstřelení první branky, jenže se mu to nepodařilo a postupem času přebíral iniciativu hry Chodov. Ten se také v 26. minutě ujal vedení, když Štěpán vysunul Lukáše Kočího, který, ač stíněný dvěma obránci, obstřelil brankáře Sommera a poprvé v utkání rozvlnil síť kynšperské branky. Na další gól se čekalo čtvrt hodinu hry, kdy Rau našel přesným centrem na zadní tyč opět Lukáše Kočího, který si připsal druhou branku. Za stavu 0:2 z pohledu domácích se také odcházelo do kabin.

 

Ve druhém poločase viděli diváci dalších pět branek a všechny do domácí sítě. V 58. minutě Adam Vild dlouhým křižným pasem vysunul Raua, který míč zatáhl do krajního prostoru, odkud centroval před branku Kynšperka. Letící míč ve vzduchu trefil parádně Daniel Podolník a Chodov se radoval už potřetí. Kyšperk se nestačil bránit nájezdům svého soupeře a do útoku se dostával jen sporadicky. Chodovští naopak hrozili velmi často a v 61. minutě se radovali počtvrté. Ondřej Parth utekl dotírajícímu soupeři a brankáři Sommrovi nedal sebemenší šanci na úspěch. V 68. minutě to bylo už 0:5, když si Parth několikrát vyměnil míč s Vildem, jenž ho poslal na volného Lukáše Kočího, který se nemýlil ani tentokrát a dokonal svůj hattrick. Chodov byl při chuti a to se do konce zápasu projevilo ještě dvakrát. V 78. minutě Rau našel přízemním centrem Petra Macáka, který po svém dvouminutovém účinkování vstřelil šestou branku Chodova. Za další minutu se navíc prosadil Jakub Rau, který proměnil pokutový kop nařízený na Macáka.  Kynšperk tak prohrál i další utkání krajského přeboru, tentokrát 0:7 s Chodovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Opět jsme hráli v nekompletní sestavě, což nás ale neomlouvá. Do branky se postavil dorostenec, hráč z pole, Karel Sommer, protože náš gólman s bolavou rukou nemohl chytat, a tak nastoupil v útoku. Prvních třicet minut jsme byli hostům vyrovnaným soupeřem. Hosté měli více brankových příležitostí, ty ale pochytal Karel Sommer.

TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Musím přiznat, že přestože jsme do Kynšperku jeli v roli papírového favorita, tak jsem měl přece jenom trochu ze soupeře obavy (předešlé domácí utkání odehrál Kynšperk velice dobře a od bodu/ů je dělila pouze neproměněná penalta v nastaveném čase), ale kluci utkání zvládli velmi dobře, kdy jsme soupeře za celých devadesát minut nepustili do vyložené šance, Škoda jenom, že úvodní branka nepřišla dříve, šancí na to bylo dost. Tak nás soupeř přece jenom bojovností zlobil, ale druhý poločas už domácímu týmu došly síly, předvedli jsme několik pěkných akcí, některé jsme trestuhodně neproměnili, prostřídali a utkání v klidu dohráli. Musím pochválit kluky za dobrý výkon a hlavně za to, že utkání nepodcenili.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
K. Sommer [-] - J. Karlík [-] (33. Z. Štryncl [-] ) , J. Lhota [-] (70. A. Cibulka [-] ) , A. Nguyen [-] , F. Šefl [-] , D. Packert [-] , M. Bobčík [-] , L. Gábera [-] , J. Kardoš [-] , M. Najman [-] (56. E. Jakobec [-] ) , M. Lhota [-] (75. M. Borecký [-] )

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - O. Parth [-] , L. Kočí [-] , J. Rau [-] , F. Vilinger [-] , A. Vild [-] , J. Kopecký [-] , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] (75. L. Janoušek [-] ) , M. Kruliš [-] (56. D. Podolník [-] ) , J. Štěpán [-] (75. P. Macák ml. [-] )

ŽK: 68. O. Parth .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Talpáš Petr - SVATÍK Martin, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.