2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:00

19.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice obraly dalšího favorita. Březová zvítězila na penalty


Branky


0

Citice dokázaly na domácím hřišti obrat o body třeba Mariánské Lázně a žádný ze soupeřů se na malé hřiště do této obce vůbec ale vůbec netěší. A své o tom mohou vyprávět po 19. kola krajského přeboru i hráči Olympie Březové, kteří ztratili v Citicích jeden, ale v jejich případě velmi cenný, bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek začal utkání proti Březové výborně a už ve 4. minutě hry se ujal vedení zásluhou Miroslava Hamouze. Březové se na malém hřišti absolutně nedařila kombinační hra a zdálo se, že na Citice, kteří hrají důrazně a agresivně, nebyli připraveni, protože v 11. minutě už lovil míč zpoza svých zad brankář Kocourek podruhé a opět to bylo po střele Miroslava Hamouze. Březová byla vývojem utkání zaskočená a i nadále se snažila o hru po zemi, jenže na zhuštěném prostoru se ji to ne a ne dařit. Toho domácí tým využíval jak jen šlo a vytvořil si další dvě tutovky, jenž však přetavit v góly nedokázal. Do poločasu se tak odcházelo, tak trochu vzhledem k postavení Březové v tabulce nečekaně, za stavu 2:0.

 

Do druhého poločasu nastoupila Olympie v jiném systému hry s vysunutými hráči a také s tím, že místo kombinace se snažila míče nakopávat. Důležitým faktorem bylo, že Březovští byli rázem agresivnější a důraznější než v první půli a zásluhou jim byly dvě vstřelené branky. V 50. minutě snižoval na rozdíl jediné branky Roman Domin, který prostřelil vše co mu stálo v cestě včetně brankáře Mouleho. I domácí tým si vytvořil nějakou tu příležitost k tomu, aby náskok navýšil, jenže březovská obrana fungovala lépe než v prvních pětačtyřiceti minutách a prosadit se nebylo tak snadné. Vyrovnávací trefa přišla v minutě 81., když se do míče opřel Tomáš Bereczký. Hosté mohli několik málo okamžiků před vypršením časového limitu otočit utkání ve svůj prospěch, jenže brankář Moule byl bezchybný, a tak přišly na řadu pokutové kopy. V těch byli nakonec šťastnější hosté, kteří získali prémiový bod. Citice však ukázaly, že na jejich trávník se nebude jezdit pro body tak často, jak tomu bývalo dříve.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová
Petr Peterka: Utkání bylo pro nás velice těžké z důvodu malého hřiště domácích, což se projevilo v průběhu prvního poločasu, kdy jsme se snažili o kombinační hru po zemi a to nám na tom malém prostorou nešlo. Soupeř toho dokázal využít a vstřelil nám rychlé dvě branky a v průběhu prvního poločasu jsme mohli dostat další dva góly. V průběhu druhého poločasu jsme změnili systém hry, vysunuli jsme hráče, dávali jsme delší balony, kdy jsme se je snažili udržet vepředu a zapojili jsme více střelbu, což se ukázalo jako dobrý tah. Soupeře jsme udrželi pod tlakem a podařilo se nám vyrovnat. Měli jsme další šance na to obrátit výsledek v náš prospěch, ale zůstalo to 2:2. Penalty jsme vyhráli a za druhý bod jsme moc rádi.



Sestavy


Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] , P. Živný [-] , J. Bezděkovský [-] , J. Dlouhý [-] , M. Kessl [-] (78. M. Šindelář [-] ) , J. Bílek [-] , R. Pinta [-] , P. Širochman [-] , L. Mika [-] , D. Psota [-]

FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - M. Burkyt [-] , J. Šaloun [-] , J. Elijáš [-] , D. Peterka [-] - J. Šellong [-] , M. Čižnár [-] (32. P. Peterka [-] ) , R. Domin [-] , T. Bereczký [-] , M. Svůra [-] (46. J. Marek [-] ) , V. Škoda [-] -

ŽK: 32. R. Pinta , 43. M. Hamouz - 6. J. Elijáš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Václav - TALPÁŠ Petr, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.