Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2016 18:00

19.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Cheb nestačil doma Královskému Poříčí


Branky


0

Fotbalisté FC Cheb v posledním kole zvítězili na hřišti Kynšperku a zisk tří bodů chtěli potvrdit na domácím hřišti, kam přijelo Královské Poříčí. To se chebským hráčům ale nepodařilo, protože Baník svojí aktivní hrou dokázal vstřelit čtyři branky a jen jednu inkasovat a po zásluze získal tři body právě tým z Poříčí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královskému Poříčí se výborně vydařil vstup do utkání a už ve 3. minutě se ujalo vedení, když dokázal usměrnit míč přesně za Klierova záda Jiří Drobný. Ještě radostnější byli hostující hráči za další dvě minuty. To totiž vyslal přesnou a tvrdou ránu do sítě z pětadvaceti metrů Marek Tuschinovschi. Opařený Cheb se dlouho nemohl dostat do hry. Postupem času si ale i on vytvořil několik příležitostí ke skórování. Úspěšný pokus pak zaznamenal ve 30. minutě hry Pavel Veleman, který se prosadil po rohovém kopu. Poříčí však brzy našlo odpověď. Za další čtyři minuty totiž proměnil pokutový kop Jiří Drobný a bylo to opět o dvě branky. Za stavu 1:3 také odcházela obě mužstva do šaten.

 

 

Ve druhém dějství se chebští hráči pokusili ještě něco udělat s nepříznivým vývojem utkání, ale místo toho, aby snížili, tak inkasovali. Letící centr totiž hlavou nasměřoval za brankovou čáru potřetí v zápase Jiří Drobný a na své konto si tak připsal hattrick. Cheb se ani tak nevzdal a bojoval seč mu síly stačili, jenže na brankáře Dvořáka už nedokázal ani jednou najít recept. Baník si tříbrankový náskok pohlídal až do posledního hvizdu sudího a Cheb tak prohrál s Královským Poříčím 1:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. Pro nás jsou pátky takové zvláštní, protože dáváme horko těžko dohromady sestavu, ale nakonec jsme podali solidní výkon.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - P. Dulovec [-] - P. Sedlák [-] , M. Speierl [-] - R. Prokopec [-] , V. Altman [-] , V. Kutlák [-] - J. Anděl [-] , P. Veleman [-] , J. Dvořák [-] , P. Trampusch [-]

Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - M. Dufek [-] , J. Drobný [-] (77. A. Majer [-] ) , M. Schildbach [-] (15. L. Friml [-] ) , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , S. Nguyen [-] , J. Miksa [-] , D. Dudešek [-] , M. Tuschinovschi [-] , J. Rajchrt [-]

Místo: UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Pavel - KUČKA Jiří, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.