Královské Sedlo potrápilo vedoucí celek. Ostrov rozhodl o výhře deset minut před koncem


Branky


53. J. Miksa , 68. J. Rajchrt - 9. J. Liška , 62. J. Vrba , 80. J. Tolar
0

Do Královského Poříčí přijel v rámci 18. kola krajského přeboru vedoucí celek soutěže FK Ostrov, který v posledním utkání nasázel poslednímu Kynšperku 16 branek. Proti Královskému Poříčí to ale tak jednoduché nebylo. Baník výborně bránil a využíval brejkových situací. Ostrovští nakonec o své výhře rozhodli až deset minut před koncem zápasu.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byl Ostrov aktivnějším celkem a už v prvních minutách se tlačil do zakončení. Baník byl ale v obraně pozorný a soupeři jeho snahu určitě nezlehčoval. I přesto se skóre zápasu měnilo už v 9. minutě, když se prosadil Jan Liška. Po inkasované brance hosté neměnili taktiku hry a stále čekali trpělivě na brejkovou příležitost, která přišla ke konci prvního poločasu. Po nastřelené tyči ale skóre zůstalo nezměněno 0:1. Nepříjemnost pro domácí přišla minutu před koncem poločasu, kdy dostal druhou žlutou kartu Marek Tuschinovschi a Poříčí hrálo od té doby už jen v deseti.

 

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva se stejnými taktikami, tedy že Královské Poříčí bránilo a Ostrov tlačil svého soupeře u vápna. Pozorná obrana Poříčí byla těžko k překonání a navíc se domácím podařilo srovnat, když se po přečíslení trefil přesně mezi tyče Jiří Miksa. Domácí se ale z nerozhodného stavu těšili jen devět minut. Po rohovém kopu se totiž odrazil míč k Jakubu Vrbovi, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě a poslal Ostrov opět do vedení. Domácí byli ale stále trpěliví a i přesto, že byli oslabeni o jednoho hráče, dokázali opět srovnat. Hostující obraně totiž utekl Jaroslav Rajchrt, který dokázal přehodit brankáře Sütta a rozvlnit síť za jeho zády podruhé. Ostrov po vyrovnávací trefě ještě více tlačil oslabeného soupeře a odměnou mu za to byla krásná střela Jana Tolara, který v 80. minutě prostřelil zeď a poslal hosty opět do vedení. Po této brance se již domácí vyrovnání nedočkali a prohráli tak s Ostrovem těsně 2:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Hráli jsme od 44. minuty o desíti hráčích. Prohrávali jsme 0:1, ale po průniku po pravé straně jsme dokázali dát na 1:1. Prohrávali jsme zase 1:2 a pak dokázal Rajchrt přehodit gólmana a opět srovnat. Osm minut před koncem ale dokázal soupeř dát rozhodující gól z přímáku. Makali jsme, je to smolný výsledek.

FK Ostrov
Ivan Filip: Jsem rád, že jsme vyhráli, protože to nebylo jednoduché utkání. Soupeř se na nás připravil a zatáhl se do obrany. Nám se podařilo už v 9. minutě dát gól na 1:0, ale soupeř byl stále zatažený a my jsme museli hrát do plných, takže kombinace se nám i vzhledem k mokrému trávníku moc nedařila. Ke konci poločasu jsme měli štěstí, když soupeř nastřelil tyčku. První poločas jsme do soupeře bušili, ale bez gólového efektu. Řekli jsme si o poločasu, že musíme dát druhou branku, abychom měli klid, jenže soupeři se podařilo vyrovnat, když se mu jedním brejkem podařilo nás přečíslit. Nakonec se nám podařilo Vrbou z rohového kopu, kdy dorážel na malém vápně, dát na 2:1 a dostali jsme se na vítěznou vlnu, ale soupeři se za dalších pět minut podařilo srovnat po dalším brejku. Nakonec se k nám přiklonilo štěstí, kdy z trestného kopu krásně přes zeď rozhodl krásnou střelou Tolar.



Sestavy


Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - D. Dudešek [-] , M. Tuschinovschi [-] , J. Miksa [-] , J. Rajchrt [-] , M. Dufek [-] , J. Drobný [-] , R. Boček [-] , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , R. Jelínek [-]

FK Ostrov
M. Süttö [-] - J. Liška [-] , P. Filák [-] , J. Glanc [-] , M. Karbula [-] , F. Tomáň [-] - J. Vrba [-] , M. Kobera [-] , M. Matoušek [-] - M. Novotný [-] , J. Tolar [-] -

ŽK: 23. R. Jelínek , 25. M. Tuschinovschi , 90. J. Rajchrt - 60. J. Vrba . ČK: 44. M. Tuschinovschi .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Henych Karel - HÁNYŠ Martin, KUČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.