Mariánky ztratily další bod. Toužim v deseti vybojovala remízu


Branky


16. P. Holub , 70. P. Holub - 13. J. Hudec , 38. J. Borek
0

Mariánské Lázně v posledním kole remizovaly na hřišti Citic a svoje zaváhání chtěly napravit na domácí půdě, kam přicestovala Toužim. Jenže to se úplně tak nepovedlo. Po nepřesvědčivém výkonu získal favorit soutěže „pouhé“ dva body za vítězství v penaltovém rozstřelu. Toužim naopak svojí vůli, kdy hrála celý druhý poločas v deseti, vybojovala velmi cenný jeden bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný a čekalo se na chybu jednoho z týmů. Ta přišla ve 12. minutě a udělali ji domácí. Po rychlém rozehrání přímého kopu se pak dostal k míči Josef Hudec, který střelou na zadní tyč nedal Šmejkalovi sebemenší šanci a otevřel tak skóre utkání. Toužim se ale z vedení neradovala příliš dlouho. Už za tři minuty totiž bylo srovnáno. Kotous a Kovář si mezi sebou v rychlosti vyměnili míč, druhý jmenovaný pak prošel přes tři hráče po pravém křídle a nasměřoval míč na volného Kovaříka, jenž poslal přesnou přihrávku na Petra Holuba, pro kterého nebylo těžké dopravit míč do odkryté klece Toužimi. Utkání pokračovalo v solidním tempu a strhnout vedení na stranu domácích mohl Kotous, jehož střelu však konečny prstů vytěsnil Kolbaba. Aktivní domácí si za další dvě minuty, tedy v minutě 36., vytvořili další tutovku, jenže Sadílek trefil pouze břevno hostující branky. Vzápětí se však domácí Šaliga dopustil chyby a Jakub Borek tváří v tvář proti Šmejkalovi neváhal a poslal Toužim do vedení. Svůj gól však oslavil zakopnutím balónu, za což uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

 

Ve druhém poločase hrála tedy Toužim v deseti lidech, ale její vůle a odhodlání dojít si pro tři body byla enormní a hosté bojovali seč jim síly stačily. Soupeři nakonec dovolili vstřelit pouze jednu branku. V 69. minutě si Petr Holub výborně zpracoval míč a tvrdou ránou pod břevno vyrovnal na 2:2. Mariánské Lázně svého soupeře zatlačily, Sadílek trefil podruhé v utkání tyčku, posílaly do vápna jeden centr za druhým, jenže Toužim si se všemi těmito situacemi dokázala poradit a nakonec dovést utkání až do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči domácího mužstva.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hányš Martin - HENYCH Karel, VOMASTEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.