Nejdek byl nebezpečný, ale tři body zůstávají na Březové


Branky


0

Březová přivítala v rámci 18. kola hráče nejdeckého FK, který v utkání proti jednomu z favoritů soutěže ukázal, že patří k velmi kvalitním týmům a jejich pozice v tabulce krajského přeboru je zcela oprávněná. Olympie proti Nejdku zužitkovala tři brankové situace a svého soupeře, i přes jeho výborný výkon, dokázala porazit a získat všechny body.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání byl k vidění kvalitní fotbal, o který se postaraly oba tábory. Mírně aktivnějším týmem ale byla Březová, která měla také častěji mít na kopačkách. Nejdek hrál na brejkové situace a mohl se díky nim dostat také do vedení. Chlup ale tváří v tvář brankáři Kocourkovi neuspěl. O první branku zápasu se tak postarala Olympie a to ve 34. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Michal Svůra. Za stavu 1:0 také odcházela obě mužstva do šaten.

 

Ve druhém poločasu byl k vidění podobný fotbal jako v tom prvním s tím, že Nejdečtí hrozili zejména z protiútoků. Domácí byli naopak nebezpeční ze standardních situací a díky nim se také dostali do dvoubrankového trháku, když se v 56. minutě trefil Josip Elijáš. Nejdek na druhý inkasovaný gól odpověděl za čtyři minuty. Jiří Falatek dokázal zužitkovat brejkovou situaci, když přehodil vybíhajícího brankáře Březové a snížil tak na rozdíl jediné branky. Nejdek byl po vstřelené brance při chuti a nebyl daleko od vyrovnání. Toho se ale hráči hostujícího celku nedostali a navíc tři minuty před koncem zápasu po důrazném napadání hráčů Březové inkasovali z kopačky Tomáše Bereczkého. Konec utkání si favorit soutěže pohlídal bez větších problémů a zvítězil tak 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Utkání bylo velice těžké, protože je Nejdek v krajským přeboru velice kvalitní soupeř, což u nás svým herním výkonem prokázal. Hrál ze zajištěné obrany s velkým důrazem a snažil se o řešení brejkových situaci, se kterými jsme se dokázali vypořádat. I přesto, že byl soupeř připraven na utkání takovýmto způsobem, tak jsme si vytvořili několik brankových situací a zužitkovali jsme je třemi góly a další šance jsme neproměnili, jelikož v jejich brance stál kvalitní gólman, který nám brankové situace zneškodnil. Musím uznat, že Nejdek svým výkonem ukázal, že patří ke špičce krajského přeboru.

FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Utkání potvrdilo papírové předpoklady a v utkání třetího se čtvrtým týmem tabulky, kdy se hrál kvalitní fotbal s několika nadstandardními individuálními výkony na obou stranách. Míč měli častěji v držení domácí, přesto se vývoj utkání měnil v různých částech hry. První gólovou šanci měl dobře hrající Tomáš Chlup, který se po skvělém uvolnění neprosadil v tváří tvář březovskému brankáři. Domácí byli nebezpeční zejména ze standardních situací, z jedné z nich se i ujali vedení a ve druhém poločasu se z přímého kopu dostali do dvoubrankového vedení. Poté ale dokázal skvěle zužitkovat Jirka Falatek brejkovou situaci, když přehodil domácího brankáře a vývoj hry se naklonil na naši stranu, když jsme během několika okamžiků mohli vyrovnat. Definitivní razítko dokázali domácí zápasu udělit těsně před koncem, když si díky kvalitnímu presinku vypracovali příležitost a tu proměnili. Pochvala patří Jakubu Hillebrandovi v brance Nejdku, který podal velmi kvalitní výkon.



Počet diváků: 66. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.