1:2
(1:1)
8. J. Rajchrt
82. J. Drobný (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí veze všechny body z Nového Sedla


Branky


12. R. Kaňok - 8. J. Rajchrt , 82. J. Drobný (p.)
0

Novému Sedlu se na domácí půdě daří a svoji formu chtělo předvést i v zápase proti Královskému Poříčí. To se ale tolik nepodařilo. Domácí byli sice v utkání aktivní, jenže nedokázal vstřelit více než jednu branku a nakonec prohrál těsně 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal lépe pro hostující Královské Poříčí, které se už v 8. minutě dostalo do vedení. Hosté totiž při napadání donutili soupeře k chybě, které využil přesnou střelou zpoza šestnáctky Jaroslav Rajchrt. Dlouho se ale Královské  Poříčí z vedení neradovalo. Za další čtyři minuty totiž zamířil přesně do hostující branky Radek Kaňok a bylo vyrovnáno. Novosedelské vyrovnávací branka nakopla a byli aktivnější, několikrát ohrozili brankáře Přibyse, ale další branky se nedočkali. Několik příležitostí mělo na kopačkách i Královské Poříčí, ale ani to do konce poločasu vstřelit branku nedokázalo.

 

Královské Poříčí bylo s remízovým stavem spokojené a nikam se nehnalo a bránilo výsledek ze zabezpečené obrany. Plány jim narušil ale v 55. minutě rozhodčí, který ukázal Krišfalušimu druhou žlutou. Oslabení hosté se ještě více zatáhli do obrany a Nové Sedlo si vytvářelo jednu šanci za druhou. Výborný výkon však předváděl dorostenec v brance Petr Přibys. V době, kdy měli domácí největší tlak však přišla chyba Škardy, který zahrál v pokutovém území rukou a hostující Jiří Drobný se z pokutového kopu nemýlil. Novosedelští se sice ještě pokusili o vyrovnání, ale v cestě jim stál opět ochránce hostující svatyně Přibys. Nové Sedlo tak prohrálo s Královským Poříčím 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Milan Kubelka: Už to vypadalo, že se z našeho hřiště znovu stává nedobytná tvrz, ale kouzlo z posledních utkání tentokrát nefungovalo. Hosté nepředvedli nic světoborného, přesto šli celkem lacino v 8. minutě do vedení. Vyrovnání přišlo za několik minut, tedy v pravou chvíli, ale k obratu to jako na Březové, s Citicemi, v Toužimi nebo s FC Cheb nevedlo. Hosté ještě několikrát zkusili pozornost Pelecha v brance, ale především ve druhé půli se již zaměřili především na bránění příznivého výsledku. Jejich snahu v tomto směru navíc podpořilo i vyloučení v 55. minutě. Ani proti 10 se naše hra nezlepšila. Sice jsme měli mnohem více ze hry, ale ke gólovému efektu to nevedlo. V době největšího tlaku přišla chyba v pokutovém území a penalta, kterou se hosté dostali znovu do vedení. A i přes závěrečný tlak, kdy vyrovnání doslova viselo ve vzduchu, se gólmana hostí překonat nepovedlo. Škoda, tohle nebyl soupeř, který by si měl odvézt všechny body.

Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: První gól jsme dali asi v 7. minutě, kdy jsme soupeře napadali, ten udělal chybu a Rajchrt hezky vystřelil zpoza vápna. Do deseti minut jsme dostali gól po autu, z čehož padl nešťastný gól. V 55. minutě nám rozhodčí vyloučil nesmyslně hráče. To nebyl ani faul a dostal druhou žlutou kartu a šel ven. Asi deset minut před koncem jsme hlavičkovali ve vápně, jejich hráč zahrál rukou a kopala se penalta. Tu jsme proměnili a poslední minuty jsme se už jen bránili. Musím vyzdvihnout výkon našeho brankáře, protože je to dorostenec a chytil minimálně čtyři tutové šance.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - R. Rychna [-] (60. F. Škarda [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , P. Šebl [-] , B. Rychna [-] (71. M. Pešák ml. [-] ) , L. Macák [-] , E. Lakatoš [-] , K. Kalina [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

Baník Královské Poříčí
P. Přibys [-] - D. Dudešek [-] (48. S. Nguyen [-] ) , M. Tuschinovschi [-] , L. Kalous [-] , J. Rajchrt [-] , M. Dufek [-] , J. Drobný [-] , M. Schildbach [-] , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , R. Jelínek [-]

ŽK: 14. J. Vican , 80. F. Škarda - 43. T. Kričfaluši , 44. R. Jelínek , 89. J. Drobný . ČK: 55. T. Kričfaluši .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Peschel Filip - ŠTĚRBA Václav, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.