Z. Joza 72.
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

17.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice Březovou sice potrápila, ale odchází bez bodu


Branky


72. Z. Joza - 30. M. Svůra , 76. M. Svůra , 83. J. Šellong , 85. R. Domin
0

Lomnice v posledním utkání dokázala zvítězit nad karlovarskou Lokotkou 4:0 a svoji formu si chtěla vzít i na domácí hřiště, kde přivítala velmi silnou Březovou. Ta v Lomnici nedokázala zvítězit už dva roky. V zápase 17. kola to však dokázala změnit a po výborném výkonu porazila svého soupeře 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání hráli domácí ze zajištěné obrany a snažili se dlouhými nakopávanými balóny o rychlé protiútoky. Březová však na jejich hru byla připravena a všechny nebezpečné situace dokázala eliminovat. Postupem času se Březová dostávala kombinační hrou nebezpečně blízko domácí brance a také ji více a více ohrožovat. Jediného gólu pak hosté dosáhli po půl hodině hry, kdy rozvlnil síť za zády Jana Marky Michal Svůra. Ke konci poločasu se domácí dostali do dvou tutových příležitostí, jenže Joza ani Malinkovič je nevyřešili zrovna nejlépe, a tak skončila první půle v jejich neprospěch.

 

Přeci jen se ale domácí Lomnice dočkala vyrovnání. To přišlo na řadu v 72. minutě, kdy si Zbyněk Joza vyskočil na zadní tyči a krásnou hlavičkou pověsil míč do branky Březové. Domácí se však z vyrovnání neradovali dlouho. Za další čtyři minuty totiž vrátil vedení Březové Michal Svůra, který křižnou střelou poslal míč až za brankovou čáru. To nastartovalo Březovou k dalšímu útočení a následným dvěma vstřeleným brankám. Třetí gól do sítě Lomnice vstřelil Jiří Šellong, který tečoval střelu Čižnára. Poslední, čtvrtý, gól pak poslal za záda Marky Roman Domin, který zakončoval pohlednou kombinaci hostujícího celku. I přesto, že měla Lomnice ve druhém poločase mírně navrch a vytvořila si další brankové příležitosti, skórovat už nedokázala. Lomnice sice prohrála s Březovou 1:4, ale za svůj výkon se rozhodně nemusí stydět. Na domácí půdě silnou Olympii nepříjemně potrápila. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Petr Zindl: Polovina zápasu byla v režii Březové, kdy my jsme vyráželi do brejků a měli jsme dvě vyložené šance. Jediná Březová ale dokázala v prvním poločase dát gól. Ve druhém poločase jsme byli lepší než soupeř, měli jsme opět dvě šance, kdy jsme šli sami na bránu, ale prostě jsme to nedali. Březová se pak prosadila z brejku a měla stoprocentní zakončení v zápase.

FK Olympie Březová
Petr Peterka: Utkání bylo pro nás hodně těžké, protože poslední dva roky jsme z Lomnice neodvezli ani bod. Chtěli jsme ale tentokrát prolomit smůlu, což se nám podařilo. Soupeř hrál ze zajištěné obrany, dával dlouhé nakopávané balony a snažil se o protiútoky, což jsme ale ubránili. Po kombinační hře se nám podařilo dát gól, který dával Michal Svůra. Na konci poločasu se po naší chybě dostal do brejkové situace soupeř, ale naštěstí pro nás ji nevyřešil gólově. Ve druhém poločase soupeř vyrovnával, když si na zadní tyči vyskočil Joza a hlavou to pověsil do naší branky. Hned na to jsme ale utkání rozhodli v náš prospěch a chvíli na to dali další dva góly. Musím uznat, že Lomnice je na domácím hřišti hodně silná a doma hodně týmů potrápí.



Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - J. Šlais [-] , P. Veselý [-] (35. J. Kníř [-] ) , Z. Joza [-] , J. Janovský [-] , D. Novák [-] , R. Bureš [-] , J. Oršula [-] , J. Veselý [-] (65. J. Šváb [-] ) , M. Veselý [-] , P. Malinkovič [-]

FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - D. Peterka [-] (46. V. Škoda [-] ) , M. Burkyt [-] , J. Šaloun [-] (70. J. Marek [-] ) , J. Elijáš [-] - J. Šellong [-] , M. Čižnár [-] , R. Domin [-] (88. M. Tišl [-] ) , T. Bereczký [-] , M. Svůra [-] , P. Peterka [-] - -

ŽK: 51. Z. Joza , 54. J. Veselý , 57. R. Bureš - 39. J. Šaloun , 63. M. Čižnár , 73. J. Šellong .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Godža Ladislav - PACHTOVÁ Michaela, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.