0:4
(0:1)
30. P. Veselý
58. Z. Joza (p.)
82. Z. Joza
88. J. Oršula
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:00

16.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice se poprvé na jaře trefila a jsou z toho tři body. Lokotka branku vstřelit nedokázala


Branky


30. P. Veselý , 58. Z. Joza (p.) , 82. Z. Joza , 88. J. Oršula
0

Lomnice v prvních dvou utkání jarní části nedokázala vstřelit ani jednu branku a náladu si chtěla spravit na hřišti karlovarské Lokomotivy, která získala alespoň bod za remízu v Chodově. Po vyrovnaném začátku zápasu se nakonec z gólů radovala pouze Lomnice, která nejenže vstřelila své první jarní branky, ale také získala premiérové tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání mezi Lokomotivou a Lomnicí byl vyrovnaný, obě mužstva měla po dvou šancích a možná ty karlovarské byly nebezpečnější, jenže ani jeden gól z nich diváci v Karlových Varech neviděli. Postupem času se navíc dostávala k míči častěji Lomnice, která také vstřelila úvodní branku zápasu. Výborným pasem byl totiž vysunut Pavel Veselý, který z úhlu mířil přesně k tyči a poprvé rozvlnil síť za zády Ešnera. Za stavu 0:1 také obě mužstva odcházela do šaten.

 

Ve druhém poločase chtěla Lokomotiva skóre otočit ve svůj prospěch, jenže v 58. minutě Major Kale fauloval ve vápně Malinkoviče a nejenže za to byla nařízena penalta, ale také se Kale musel ze hřiště poroučet poté, co mu rozhodčí ukázal červenou kartu. Pokutový kop s přehledem proměnil Zbyněk Joza a bylo to 2:0 pro Lomnici. Lokotka se sice stále snažila o zvrat utkání, jenže kýžené branky se nedočkala. Na druhé straně si vytvářela Lomnice spousty gólových šancí, jenže zřídka kdy je dokázali hráči vyřešit tak, jak by si trenér představoval. Výjimkou byly dvě situace z poslední desetiminutovky zápasu. O třetí branku se postaral Zbyněk Joza, který prošel přes tři hráče, položil si i brankáře a bez problémů posunul míč do odkryté klece. Poslední gól zápasu pak vstřelil Jan Oršula. Ten dostal míč na kopačku po kolmém pasu a svojí vytříbenou technickou střelou prostřelil brankáře Ešnera počtvrté.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Vstup do zápasu jsme měli lepší, byli jsme nebezpečnější, ovšem ani z jedné z našich střel jsme se nedokázali prosadit. Naopak po hloupé chybě inkasujeme. Druhý poločas jsme chtěli skóre zvrátit v náš prospěch, ale naopak jsme po další triviální chybě, která nás stála červenou kartu a penaltu, jsme inkasovali znovu a zbytek zápasu jsme se snažili ještě něco se zápasem udělat. Soupeř naopak využil dvou brejků.

TJ Lomnice
Petr Zindl: Prvních dvacet minut se hrál vyrovnaný zápas, kdy oba týmy měly dvě šance. Zhruba od 25. minuty jsme začali přebírat otěže zápasu, který jsme korunovali vítězným gólem. Druhý poločas jsme byli lepší a nedokázali jsme proměnit spousty šancí, kdy jsme špatně řešili vzniklé situace.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] , P. Kotrla [-] (46. K. Major [-] ) , F. Jílek [-] , M. Šiška [-] , J. Diviš [-] , J. Durdis [-] , R. Veselský [-] (46. Z. Dvořák [-] ) , R. Kolář [-] (65. R. Kocmánek [-] ) , D. Malcát [-] , J. Kolář [-]

TJ Lomnice
J. Procházka [-] - J. Šlais [-] , P. Veselý [-] (79. M. Pitner [-] ) , Z. Joza [-] (85. L. Maňák [-] ) , J. Janovský [-] , D. Novák [-] , J. Veselý [-] (71. T. Zindl [-] ) , J. Šváb [-] (31. J. Kníř [-] ) , R. Schrehart [-] , M. Veselý [-] , P. Malinkovič [-] (71. J. Oršula [-] )

ŽK: 44. J. Kolář - 70. M. Veselý , 77. Z. Joza . ČK: 58. K. Major .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Pavel - TŮMOVÁ Michaela, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.