Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

16.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová nezaváhala na hřišti Chodova


Branky


0

Chodovský Spartak má na začátku jara těžký los. Nejdříve sice dokázal porazit Lokomotivu, která se nachází na spodních příčkách tabulky, jenže pak odehráli zápas s Ostrovem a naposledy přivítali tým Březové, tedy dalšího adepta na vítězství v krajském přeboru. Ani proti Ostrovu ani proti Olympii nedokázal Spartak bodovat. Sice bojoval seč mu síly stačily, ale Březová se role favorita nezalekla a vítězství si nakonec bez problémů pohlídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová nastoupila do utkání s respektem, protože si byla vědoma defenzivních dovedností svého soupeře. Naštěstí pro ní se už ve 3. minutě dostala do vedení, když Michal Svůra svým důrazem vybojoval balón v krajním prostoru a poté pelášil sám na brankáře Dutze, kterého dokázal svojí první střelou v zápase překonat a otevřít brankový účet zápasu. Březová pak byla aktivnějším týmem, ale místo toho, aby svůj náskok navýšila, přišla o něj. Michal Bečvář totiž z rohového kopu našel nabíhajícího Jiřího Štěpána, který z krásnou střelou z voleje vymetl pavučiny v březovské brance a bylo to 1:1. Radost z vyrovnávací branky však chodovským hráčům dlouho nevydržela. Už za dvě minuty se totiž hosté dostali opět do vedení. Po kombinaci středem hřiště se totiž míč dostal až k Michalu Svůrovi, který se nemýlil a vstřelil svůj druhý gól. Hostující celek byl při chuti a dával to najevo vstřelenými góly. Ve 24. minutě se totiž dostal do vedení 3:1, když po zaběhnutí z krajního prostoru mířil přesně David Peterka. Pak byla hra vyrovnanější a ani jeden z brankářů už nedovolil soupeři do konce poločasu skórovat.

 

Na začátku druhého dějství se snažil Chodov o rychlé korigování skóre a nebyl k tomu daleko. V 51. minutě totiž vlétl do pokutového území s balónem na noze Ondřej Parth, který byl faulován a rozhodčí Hlavatý nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil brankář Dutz, který dal však střele velkou razanci a překopl branku Březové. A opět platilo pravidlo nedáš, dostaneš. Za další minutu se totiž na steč vydal Tomáš Bereczký, který přízemní střelou obstřelil brankáře Chodova a zvýšil vedení Březové na 4:1. Pro Chodov bylo ještě hůř o další dvě minuty později. Březovští se dostali středem hřiště až před Dutze, který včasným výběhem jednu šanci zastavil, jenže odražený balón se dostal na kopačku Jiřího Šellonga, který tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě a postaral se o pátý gól hostujícího týmu. Chodov ale sympaticky zápas nevzdal a stále se snažil něco s vývojem utkání udělat. Výsledkem toho byl gól Ondřeje Partha, který se po dobrém průniku do vápna po pravé straně zbavil jednoho z březovských obránců a levou nohou trefil horní roh hostující branky. Parth tak upravil skóre mezi Chodovem a Březovou na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Ve druhém domácím utkání jsme po minulém týdnu přivítali dalšího kandidáta na postup do divize a to silný celek Březové. Bohužel, i tento soupeř byl nad naše síly a zaslouženě vyhrál. Jiskra naděje svitla na začátku druhé půle, kdy jsme měli výhodu pokutového kopu, ale místo snížení jsme dvakrát za sebou inkasovali a bylo, jak se říká, po zápase. Nedá se nic dělat, musíme jít dál, protože teď by postupně měli přijít soupeři, kteří se v tabulce pohybují kolem nás a to budou pro vývoj tabulky pro nás důležitá utkání někdy i o pověstných šest bodů.

FK Olympie Březová
Petr Peterka: Do Chodova jsme zajížděli s velkým respektem, protože tenhle tým je schopen hrát s týmy z horní části tabulky a bodovat s nimi nebo je potrápit, což ukázal proti Mariánským Lázním. Do utkání jsme vstoupili připraveni na defenzivní hru, že soupeř bude hrát ze zajištěné obrany a na brejky. Začátkem utkání jsme vstřelili branku, což nás tým uklidnilo a převzali jsme iniciativu, i když soupeř po standardce vyrovnal krásným golem. Pak jsme si vytvořili několik dalších šancí. Na začátku druhé půle soupeř neproměnil penaltu, na což jsme odpověděli dvěma góly. Podle toho se pak vyvíjel zbytek zápasu a další šance jsme ještě neproměnili.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - O. Parth [-] , M. Bečvář [-] (78. T. Kovařík [-] ) , J. Rau [-] (73. A. Tóth [-] ) , F. Vilinger [-] , O. Šteg [-] (85. M. Kruliš [-] ) , D. Podolník [-] (62. A. Vild [-] ) , J. Štěpán [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , J. Macák ml. [-] (68. P. Macák ml. [-] )

FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - M. Burkyt [-] , J. Šaloun [-] , J. Elijáš [-] , D. Peterka [-] (73. M. Čižnár [-] ) - R. Domin [-] , T. Bereczký [-] , M. Svůra [-] , J. Šellong [-] , P. Peterka [-] (54. J. Marek [-] ) , M. Slabyhoudek [-] -

ŽK: 72. M. Bečvář , 81. T. Kovařík , 81. A. Vild - 64. M. Svůra , 69. J. Šaloun .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hlavatý Josef - HENYCH Karel, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.