5:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání byl šťastnější Baník. Toužim odjíždí bez bodu


Branky


5. J. Drobný , 10. D. Dudešek , 24. D. Dudešek , 67. J. Hudec (vl.) , 80. J. Drobný - 36. M. Osvald , 61. J. Vild
0

Královské Poříčí hostilo v rámci 16. kola krajského přeboru tým Toužimi, tedy mužstvo, které mělo na Baník čtyřbodový náskok. Ve vyrovnaném utkání ale nakonec byli šťastnější domácí, kteří tak díky třem získaným bodům náskok svého soka snížili na rozdíl jediného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pěkně zostra a obě mužstva se hnala za vstřelením úvodní branky zápasu. Prvním, kdo se prosadil byl domácí Baník. Hosté totiž špatně vykopli v prostoru své branky a míč se dostal na kopačku Jiřího Drobného, který neváhal a prostřelil brankáře Kolbabu. Za pět minut se Královské Poříčí dočkalo další branky. Po centru ze strany se prosadil David Dudešek a bylo to už 2:0. Toužim hrála i po inkasování dvou branek stále aktivně, snažila se o snížení, jenže místo toho přišla ve 24. minutě druhá branka Davida Dudeška. Ani tři branky však Toužimské nepoložily a odměnou jim bylo snížení zásluhou Marka Osvalda. Obě mužstva pak odcházela do šaten za stavu 3:1.

 

Ve druhé půli se hostující tým snažil o vyrovnání dvoubrankového manka, byl aktivní a na hřišti byl k vidění vyrovnaný a tuhý boj. V 61. minutě se snaha hostujícího týmu vyplatila, protože přesně mezi tyče mířil Jan Vild. Pak ale místo vyrovnání přišel nešťastný vlastní gól Josefa Hudce a rázem to bylo opět o dvě branky. To byl také klíčový moment utkání. Toužim už se nedokázala vzchopit na to, aby s výsledkem ještě něco udělala a inkasovala navíc pátou branku poté, co její obranou pohledně prošel Jiří Drobný. Královské Poříčí tak zvítězilo nad Toužimí v poměru 5:2.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Bylo to trochu vyrovnané utkání. První gól si soupeř zavinil sám, když blbě vykopl. Když to bylo 3:2, tak si dal soupeř vlastní gól, což byl asi rozhodující okamžik zápasu. My jsme pak dokázali dát ještě na 5:2, čímž jsme pečetili vítězství. Výsledek je sice divoký, ale jinak to bylo vyrovnané utkání.




Sestavy


Baník Královské Poříčí
P. Přibys [-] - M. Tuschinovschi [-] , L. Kalous [-] (87. D. Javorský [-] ) , J. Rajchrt [-] , M. Půta [-] (82. A. Majer [-] ) , J. Drobný [-] , M. Schildbach [-] (85. L. Friml [-] ) , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , R. Jelínek [-] , D. Dudešek [-] (46. R. Boček [-] )

SK Toužim
T. Kolbaba [-] - T. Moravec [-] (78. J. Frank [-] ) , J. Hodina [-] , K. Čermák [-] - K. Klepal [-] , J. Borek [-] , J. Hudec [-] , J. Bláha [-] - J. Vild [-] , M. Osvald [-] - T. Adamický [-] (82. R. Vodrlint [-] )

ŽK: 26. M. Tuschinovschi , 83. J. Drobný - 59. J. Borek , 66. T. Adamický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - AUBRECHT Jan, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.