Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:30

16.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktorka hrála výborně a nasázela Nejdku sedm branek


Branky


0

Mariánské Lázně přivítaly na domácí půdě houževnatý tým z Nejdku, přičemž věděly, že nesmí zaváhat. Jejich pronásledovatel Ostrov totiž o den dříve vyhrál za tři body a v případě neúspěchu by se Viktorce o stejný počet bodů vzdálil. Mariánské Lázně ale přesně věděly o co hrají a jak mají hrát a nakonec porazili Nejdek vysoko 7:1, i když výsledek zápasu je pro FK Nejdek příliš krutý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních třicet minut zápasu bylo vyrovnaných. Obě mužstva si vytvořila několik šancí ke skórování, ale žádná z nich branku nepřinesla. Hrálo se nahoru dolů a málokdo by si vsadil na to, že padne do konce zápasu osm branek a z toho sedm do sítě Nejdku. Postupem času ale Viktorka přebírala iniciativu hry a navíc dokázala své šance proměňovat v góly. Poslední pětiminutovka prvního dějství tak byla pro nejdecké hráče utrpením a asi na ní budou chtít co nejrychleji zapomenout. Během ní si totiž domácí Jaroslav Kovařík vstřelil hattrick a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:0.

 

Na začátku druhého dějství se snažil Nejdek s nepříznivým výsledkem něco udělat, jenže brankář Jacko-Lysák byl bezchybný. A tak přišly na řadu góly do nejdecké branky. V 55. minutě se prosadil Patrik Kavalír a bylo to 4:0. Netrvalo dlouho a bylo to už 5:0, protože přesně mířil mezi tyče Petr Holub. Poté se dokázali prosadit také hosté zásluhou Jakuba Kurtina, který snižoval na 5:1. Pak ale přišla na řadu zřejmě nejhezčí branka nejen zápasu, ale možná celého kola. Petr Holub si totiž všiml vysunutého brankáře Hillebranda a z pětatřiceti metrů krásným a přesným lobem poslal míč za jeho záda už pošesté. Petr Holub navíc o pár minut později dokonal hattrick a o vítězi i výsledku zápasu bylo rozhodnuto. Mariánky po výborném výkonu a skvělé produktivitě zvítězili vysoko 7:1.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Prvních asi třicet minut bylo vyrovnaných a soupeř byl na nás připravený. Postupem času jsme zvyšovali tlak a jak padl první gól, tak jsme se ještě do poločasu přidali další dva. Druhý poločas jsme se snažili ustát tempo hry a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Soupeř odehrál dobrý zápas, ale my jsme měli produktivitu a štěstí a zápas dotáhli do zdárného konce.

FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Hráli jsme s domácím favoritem třicet minut vyrovnanou partii, pak se ale domácí dokázali během sedmi minut třikrát prosadit a před odchodem do šaten prakticky rozhodnout zápas. Nutno říci, že Viktorie předvedla výborný výkon, výsledek je možná až příliš krutý, ale domácí dnes zaslouženě berou tři body. Ve svých řadách mají na krajský přebor hned několik nadstandartních hráčů.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
O. Jacko-Lysák [-] - V. Kotous [-] - D. Cinkanič [-] , M. Drahorád [-] - P. Holub [-] (80. T. Šilhán [-] ) - T. Kabelák [-] (71. A. Novák [-] ) , V. Kafka [-] (77. P. Hančin [-] ) , P. Kavalír [-] , A. Král [-] , J. Sadílek [-] , J. Kovařík [-]

FK Nejdek
J. Hillebrand [-] - Z. Draxal [-] , A. Mandous [-] (56. P. Ševčík [-] ) , J. Kurtin [-] , F. Rutrle [-] , T. Pilař [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , R. Kinkal [-] , T. Jílek [-] , T. Chlup [-]

ŽK: 81. T. Jílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Václav - CVRK Miroslav, HANILEC Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.