P. Filák 55. (vl.)
P. Filák 82. (vl.)
V. Altman 84.
3:8
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2016 18:00

16.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov nedal domácímu Chebu šanci a s přehledem zvítězil


Branky


55. P. Filák (vl.) , 82. P. Filák (vl.) , 84. V. Altman - 13. M. Novotný , 19. P. Luksch , 31. M. Novotný , 41. P. Luksch , 49. J. Tolar , 62. M. Novotný , 64. O. Nýber , 69. P. Luksch (p.)
0

Jedni z adeptů na výhru v krajském přeboru, tedy hráči Ostrova, vyrazili k 16. kolo na hřiště FC Cheb. A bylo to celkem jednoznačné utkání, které dopadlo ve prospěch hostujícího týmu v poměru 3:8. Dva hráči ostrovského týmu dokázali v tomto utkání vstřelit hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrovští borci do zápasu doslova vlétli a již v prvních minutách se snažili o vstřelení první branky. Ta nakonec padla ve 13. minutě, když dostal dlouhý a přesný pas od Kabuly Milan Novotný, který přehodil vybíhajícího gólmana a otevřel skóre utkání. Za dalších šest minut se už hosté radovali z dvoubrankového vedení. Na letící centr totiž zareagoval špatně brankář Klier, který míč podběhl a dovolil tak Patriku Lukschovi zakončit pohodlně hlavou. Po dvou vstřelených brankách se hra trochu uklidnila, ale nebylo to zase na tak dlouho. Ostrov si s sebou přivezl do Chebu formu a do konce poločasu ještě dvakrát skóroval. Ve 31. minutě se podruhé v zápase trefil Milan Novotný, jenž využil špatně zahrané ofsajdové pasti soupeře a tváří v tvář brankáři Klierovi se nemýlil. O poslední branku prvního dějství se pak postaral Patrik Luksch. Ten dostal centr ze strany od Lišky a nebylo pro něj těžké ho doklepnout do branky Chebu už počtvrté.

 

 

Jak první poločas skončil, tak druhý začal. Už ve 49. minutě se hostující ostrovští fotbalisté radovali z páté vstřelené branky. O tu se postaral Jan Tolar, který hlavou usměrnil centr Horváta. Radosti z gólu se pak dočkali i domácí hráči. Ve skrumáži před vlastní brankou se totiž ne zrovna šťastně zorientoval Petr Filák, který si vstřelil vlastňák. S rychlými a dravými hosty to však nic neudělalo a opět se hnali do útočení. Šestá branka Ostrova na sebe nenechala dlouho čekat a postaral se o ní po dorážce Milan Novotný, který zkompletoval hattrick. Za chvíli na to se prosadil po samostatné akci Ondřej Nýber a bylo to už 1:7. Osmou a zároveň poslední branku svého týmu pak vstřelil Patrik Luksch z penalty po faulu na Nýbera. Luksch se tak přidal k Novotnému a i on se užíval potlesk svých spoluhráčů za vstřelený hattrick. Hosté po tomto gólu trochu polevili a i Cheb se dostal do několika šancí. Ve skrumáži před brankou si navíc Ostrov vstřelil druhý vlastní gól a Cheb snižoval na 2:8. Poslední korigování výsledku přišlo na řadu v 84. minutě z kopačky Václava Altmana, který dával na konečných 3:8 z pohledu domácích.



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov
Ivan Filip: Přijeli jsme do Chebu s tím, že jsme věděli, že doma vyhrál soupeř téměř všechna utkání, ale také, že mají starší hráče. Od začátku jsme do nich vlétli, napadali na jejich polovině a soupeř měl s námi velké problémy. Už ve 13. minutě jsme vedli 1:0, k ničemu jsme je nepustili a dali jsme čtyři branky a měli ještě další šance. Ve druhém poločase jsme vedli už 8:1, měli jsme další šance, ale ty jsme neproměnili. Pak jsme polevili, což se mi nelíbilo a hráli jsme to tak, že jsme dohrávali a soupeř nám dal dvě branky. Utkání bylo v naší režii.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - J. Vondrášek [-] (72. J. Vondrášek ml. [-] ) , P. Dulovec [-] , F. Eschler [-] - M. Speierl [-] , P. Lungu [-] - V. Altman [-] , V. Kutlák [-] (75. P. Koloc [-] ) , R. Prokopec [-] , N. Tůma [-] - P. Veleman [-]

FK Ostrov
M. Süttö [-] - M. Karbula [-] , P. Filák [-] , J. Liška [-] , F. Tomáň [-] (74. M. Považan [-] ) - M. Kobera [-] , O. Nýber [-] - J. Tolar [-] , P. Luksch [-] , M. Novotný [-] - M. Matoušek [-] (46. D. Horvát [-] )

ŽK: 42. P. Filák .
Místo: UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat Robert - ŠMAT David, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.