Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:00

15.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice třikrát vedly, nakonec ale Královské Poříčí bere dva body


0

Hráči Citic potřebuji bodovat, nejlépe za tři body, v každém utkání, protože jejich pozice není zrovna růžová. Zlepšit ji mohli v zápase proti Královskému Poříčí, které na tom bylo před vzájemným soubojem o sedm bodů lépe. I přesto, že Citice v utkání třikrát vedly, nakonec získaly „pouhý“ jeden bod za prohru po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek začal utkání výborně. Už v 1. minutě se totiž ujal vedení. Dlouhý nákop totiž prodloužil hlavou Živný na osamoceného Petra Širochmana, který se nemýlil a přesnou střelou překonal brankáře Dvořáka. Citice měly po vstřelené brance mírně navrch, jenže navýšit svůj náskok nedokázaly. Navíc Královské Poříčí vyrovnalo hru a několikrát nebezpečně zahrozilo. A ve 25. minutě bylo srovnáno, když mířil přesně Jiří Drobný. Hosté se však z vyrovnávací branky neradovali dlouho. Za dalších sedm minut si totiž jeden ze stoperů nerozuměl se svým brankářem kdo, že půjde pro balón, který nakonec propadl za všechny hráče a pro Petra Širochmana nebylo vůbec těžké poslat míč do zcela odkryté klece Baníku podruhé. Citice se mohly dostat do výraznějšího vedení, jenže žádnou další šanci nedokázaly využít a do šaten se tak šlo za stavu 2:1.

 

 

Po návratu na hřiště se na vstřelení branky dlouho nečekalo. Dvě minuty po výkopu se totiž prosadil Jiří Samek, jenž využil zaváhání brankáře Michalce a srovnal na 2:2. Utkání se i nadále hrálo nahoru dolů a opět se do vedení dostali domácí, kteří rozjeli útok po levé straně, křižnou přihrávkou poslali míč ke vzdálenějšímu praporku, odkud mířil z první centr na volného Petra Širochmana, jenž hlavou zavěsil míč do branky Královského Poříčí potřetí a dovršil tak hattrick. Baník však bojoval a věděl, že utkání zdaleka není ztracené a nakonec i napotřetí dokázal brankový účet vyrovnat a to zásluhou druhé trefy Jiřího Samka. Utkání za stavu 3:3 dospělo až do pokutového rozstřelu, ve kterém byli nakonec šťastnější hráči hostujícího Baníku.



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
David Peřina: Chtěli jsme tři body, třikrát jsme vedli. Náš brankář musel poprvé a naposledy v sezoně pryč, takže jsem ještě ve středu řešil nového brankáře, což nám uškodilo. Viděli jsme ho poprvé až při zápase, před kterým se dozvěděl tedy všechny informace, že hrajeme o záchranu, že potřebujeme nutně body. Dva roky nikde nechytal, byl z toho nervózní, museli jsme ho dokonce střída, protože byl v křečích. Pak přišel kiks druhého brankáře a třetí inkasovaná branka. Mohli jsme dostat na 3:4, to ale chytil. Pak jsme mohli jít do vedení my, ale to jsme zase nedali. Třikrát vést...Chtěli jsme vyhrát. Herně to byl z naší strany výborný zápas, bylo hodně lidí. Škoda, že jsme neměli brankáře, kterého jinak máme. V poločase jsme mohli vést o tři branky a byl klid.




Sestavy


Sokol Citice
A. Michalec [-] (58. R. Pinta [-] ) - J. Bezděkovský [-] (74. M. Šindelář [-] ) , P. Živný [-] , M. Kessl [-] , J. Dlouhý [-] (58. D. Rajtšlegr [-] ) , M. Prečan [-] , J. Bílek [-] , D. Peřina [-] , P. Širochman [-] , L. Mika [-] , D. Psota [-]

Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] (46. P. Přibys [-] ) - D. Dudešek [-] , M. Tuschinovschi [-] , L. Kalous [-] (67. L. Friml [-] ) , J. Rajchrt [-] , M. Dufek [-] (29. R. Jelínek [-] ) , J. Drobný [-] , M. Schildbach [-] (78. D. Javorský [-] ) , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , S. Nguyen [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svatík Martin - PESCHEL Filip, HANILEC Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.