Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:00

15.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice se gólově neprosadila ani tentokrát. Viktorka nezaváhala


Branky


0

Lomnice, která v minulém zápase nedokázala vstřelit gól chebské Hvězdě, přivítala v rámci 15. kola krajského přeboru tým Mariánských Lázní. A ani napodruhé se ji na jaře nepodařilo prosadit. Viktorce nakonec podlehla vysoko 0:6.    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný, Lomnice dokázala několikrát soupeře pozlobit a bylo tomu i obráceně. Na první branku si museli diváci počkat až do 34. minuty, když se po centru zprava prosadil hlavou Petr Holub. Touto brankou také začala černá desetiminutovka domácích, kteří do konce poločasu inkasovali ještě třikrát. O druhou branku hostujícího celku se postaral Jaroslav Kovařík, jenž zužitkoval centr Kováře nejlépe jak mohl. Kovařík se postaral také o třetí branku svého mužstva. Po špatné kombinaci soupeře ve středu hřiště dostal pas do úniku a bez problémů si poradil s Markou v brance Lomnice. Poločas pak zakončila čtvrtá branka Viktorky. Lomnice kopala rohový kop po němž však hosté odvrátili hru pryč od své branky a dostali se do úniku pěti proti dvoum, kterou po chytré přihrávce zužitkoval Vladimír Kafka krásnou střelou z voleje přímo do šibenice.

 

Druhý poločas chtěla Lomnice zdramatizovat, vytvořila si několik šancí, jenže ne a ne se prosadit. Několikrát se dostala do brejkových situací, které však buď špatně vyřešila anebo zasáhl bezchybný brankář Šmejkal. Když se navíc v 52. minutě prosadil Jaroslav Kovařík, bylo to už o pět gólů. Zužitkování přihrávky na zadní tyč od Kováře znamenalo pro Kovaříka zkompletování hattricku. Domácí to ani při pětibrankovém manku nezabalili a snažili se vstřelit alespoň čestný gól, jenže jim prostě nebylo souzeno. O šestou branku hostujícího týmu se postaral Tomáš Šilhán, který prošel středem hřiště a na jeho střelu k tyči byl Marka krátký. Domácí hráči měli poté k dispozici pokutový kop po ruce ve vápně, jenže ani tato šance nebyla využita. Střelu Zbyňka Jozy totiž vychytal David Šmekal, který tak udržel v celém zápase čisté konto a podílel se na výhře Mariánských Lázní 0:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Petr Zindl: Prakticky do 33. minuty jsme nějakým stylem drželi se soupeřem krok a celé utkání se zlomilo mezi 33. a 45. minutou, kdy jsme si nechali dát soupeře čtyři góly. Z toho dva dal soupeř po našich rohách, kdy jsme nedokázali zareagovat na protiútok a pak po našich dvou chybách. Druhý poločas jsme chtěli zdramatizovat, chtěli jsme hrát, vystřídali jsme, měli jsme asi i více ze hry, ale vždy z brejků po našich neproměněných šancí nám dal soupeř další dva góly a zápas byl rozhodnutý. Nedali jsme do toho penaltu, takže šance, které jsme měli, jsme nedali. Kdybychom hráli dva dny, tak góla nedáme. Soupeř byl lepší, to bez debat, ale na 6:0 to nebylo.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Sestavu jsme měli stejnou jako minulý týden, nikdo se neuzdravil, ale jeli jsme samozřejmě s úkolem vyhrát. Do prvního gólu se domácí drželi, pak se jejich hra rozsypala. Bylo to v poločase 4:0 a bylo po zápase. Druhý poločase se spíše dohrával. Byli jsme lepší, fotbalovější a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - J. Šlais [-] , R. Bureš [-] , Z. Joza [-] , J. Janovský [-] , D. Novák [-] , J. Oršula [-] (56. M. Pitner [-] ) , J. Šváb [-] (46. J. Kníř [-] ) , J. Veselý [-] , M. Veselý [-] , P. Malinkovič [-] (67. L. Maňák [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - V. Kotous [-] - M. Drahorád [-] , D. Cinkanič [-] - J. Kovář [-] (64. P. Hančin [-] ) , P. Holub [-] (71. T. Šilhán [-] ) - J. Sadílek [-] , J. Kovařík [-] , P. Kavalír [-] , A. Král [-] , V. Kafka [-]

ŽK: 53. D. Novák , 85. Z. Joza - 46. J. Kovář , 76. A. Král . ČK: 86. A. Král .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - PACHTOVÁ Michaela, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.