Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:30

15.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si s chutí zastřílela proti Lokomotivě


Branky


5. R. Kolář (vl.) , 33. M. Svůra , 45. J. Šellong , 48. T. Bereczký (p.) , 65. J. Elijáš , 68. M. Svůra , 72. M. Svůra , 78. T. Bereczký - 89. F. Jílek
0

Hráči březovské Olympie přivítali v rámci 15. kola krajského přeboru na umělém trávníku v Sokolově hráče karlovarské Lokomotivy. Byl to tedy souboj třetího celku s třetím týmem od spodu tabulky, takže favorit utkání byl známý. A na hřišti to bylo vidět. Březová svého soupeře přehrávala a nakonec mu nastřílela osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání karlovarská Lokotka bránila bezbrankovou remízu, jenže ji to vydrželo pouhých pět minut. Pak si totiž tečoval střelu soupeře do vlastní branky Roman Kolář a skóre utkání bylo otevřené. Březová se snažila o vstřelení druhé branky, která by jim přinesla na kopačky klid, jenže proti zataženým karlovarským hráčům se jim to dlouho nedařilo. Lokomotiva dobře bránila a nedopouštěla se větších chyb. Druhá branka tak přišla až po půl hodině hry, kdy z krajního prostoru přihrával David Peterka na připraveného Michala Svůru, který se nemýlil a zvýšil náskok domácího celku. Lokomotiva chvíli na to mohla vstřelit kontaktní branku, ale výborně zasáhl brankář Kasl a z následného protiútoku zvyšoval po centru Petra Peterky na rozdíl tří branek Jiří Šellong.

 

 

Brzy po začátku druhé půle se Březová ujala čtyřbrankového vedení. Po faulu na Slabyhoudka byla totiž nařízena penalta, kterou proměnil Tomáš Bereczký. Ve druhém poločase domácí hráči kontrolovali hru a Karlovy Vary téměř k ničemu nepouštěli. Hosté se sice snažili o rychlé protiútoky, měli několik dobrých šancí, ale stoprocentní tutovku si nevytvořili a místo toho čtyřikrát inkasovali. O pátou branku domácích se postaral Josip Elijáš. Výborně hrající domácí celek na nic nečekal a za další tři minuty zvyšoval už na 6:0 zásluhou Michala Svůry. Ten se postaral i o sedmou branku zápasu, kterou dovršil hattrick. Poslední branku domácího týmu pak vstřelil Tomáš Bereczký. Lokomotiva se ale jedné branky přeci jen dočkala. Kotrla totiž předložil míč před prázdnou bránu Františku Jílkovi, pro kterého byla povinnost poslat míč za brankovou čáru. Březová tak po skvělém výkonu porazila Lokomotivu poměrem 8:1.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Utkání se vyvíjelo po herní stránce v náš prospěch. Ze začátku hrál soupeř hluboko v obraně a my jsme se snažili o vstřelení rychlé branky, což se nám podařilo. Soupeř i tak dál hluboko v obraně a další branka přišla po půl hodině. Pak jsme dali ještě jednu branku a ve druhém poločase jsme ovládli hru v náš prospěch, což se promítlo ve skóre. Další šance jsme neproměnili kvůli špatnému řešení situací.

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: S Březovou ná čekal těžký zápas. Věděli jsme, že jdeme proti týmu s nejvyšším počtem vstřelených gólů, a tak jsme tomu přizpůsobili naši hru. Inkasovali jsme sice velmi brzy, poté se nám ale dařilo dobře bránit a pokoušet se o rychlé protiútoky. Ke konci poločasu jsme mohli vstřelit kontaktní gól na 2:1, bohužel z následné akce jsme paradoxně gól dostali. Druhý poločas byl scénář zápasu stejný jako v první půli. Březová kontrolovala hru, my se stále pokoušeli o protiútoky, ze kterých jsme měli pár velmi dobrých brankových příležitostí. Bohužel se nám koncovka nedařila a s přibývajícím časem jsme dělali pod neustálým tlakem více chyb v obranné fází, které Březová trestala. ke konci zápasu se nám po úniku Kotrly a jeho následném předložení míče před prázdnou bránu Jílkovi podařilo aspoň symbolicky skórovat.



Sestavy


FK Olympie Březová
J. Kasl [-] - M. Burkyt [-] , T. Veselovský [-] , J. Elijáš [-] , D. Peterka [-] - M. Svůra [-] (76. J. Kurčenko [-] ) , J. Šellong [-] (46. M. Slabyhoudek [-] ) , M. Čižnár [-] , R. Domin [-] , T. Bereczký [-] , P. Peterka [-] (46. J. Marek [-] ) -

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] , P. Kotrla [-] , F. Jílek [-] , M. Šiška [-] , J. Diviš [-] , R. Veselský [-] (73. Z. Dvořák [-] ) , J. Durdis [-] , R. Kolář [-] , D. Malcát [-] , J. Hájek [-] (79. R. Kocmánek [-] )

ŽK: 77. M. Slabyhoudek , 84. J. Elijáš - 82. J. Diviš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - PACHTOVÁ Michaela, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku