1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:00

14.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda zvítězila nejtěsnějším rozdílem nad Lomnicí


Branky


0

Chebská Hvězda se na začátku sezony dost trápila a dlouho nebyla vyrovnaným soupeřem. Postupem podzimní části se však zlepšovala a na konci už sbírala jednu výhru za druhou. Zimní přestávka pak přinesla čas na další zlepšení a první jarní utkání ukázalo, že jde Cheb správným směrem, protože v úvodním utkání dokázal porazit Lomnici v souboji o šest bodů 1:0.  Lomnice se po prohře nachází na jedenáctém místě, přičemž ji na záda dýchá karlovarská Lokomotiva a Citice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil hostující Lomnici, která zatlačila svého soupeře a vytvořila si několik slibných brankových příležitostí. Ani jednu však, i zásluhou brankáře Máchy, využít nedokázala. Postupem času se ale Hvězda zlepšovala a přebírala iniciativu hry. To s sebou také přineslo šance. O tu největší se postaral Kraclík, který poslal na brankáře Nováka krásnou střelu. Novák si ji s ní ale výborně poradil a stále tak držel čisté konto. To také udržel do konce prvního poločasu.

 

Neudržel ho ale ve druhé půli a hned ze začátku inkasoval. Čížek totiž nabil Miroslavu Dočekalovi, který krásnou střelou rozvlnil sít lomnické branky. Po vstřelené brance si chebští hlídali svůj před brankový prostor a soupeře nepouštěli téměř do žádné příležitosti, která by znamenala ohrožení jednobrankového náskoku. Podobně na tom ale byla i Lomnice, která zorganizovanou obranou znemožňovala soupeři odskočit na rozdíl dvou branek. Takový průběh byl až do samého konce zápasu, a protože se Lomnici nepodařilo ani jednou skórovat, zvítězila Hvězda v prvním jarním kole nad Lomnici v těsném poměru 1:0.



Ohlasy k zápasu


FK Hvězda Cheb
Radek Čížek: Bylo to první jarní utkání po dlouhé zimní přestávce. Ze začátku byl soupeř lepší a prvních patnáct minut jsme se nemohli dostat do tempa, ale postupem času jsme přebrali iniciativu a vytvářeli jsme si šance. Soupeř měl výborného brankáře, který zlikvidoval krásnou střelu Kraclíka. Fotbal to byl od vápna k vápnu. Ve druhé půli jsme s Mírou Dočekalem rozhodli zápas, kdy krásnou střelou překonal brankáře. Víceméně se pak zápas dohrával v poklidném tempu, kde nebyli šance ani na jedné straně. Jsme rádi, že jsme první zápas vyhráli. Příští týden jedeme do Nejdku a věříme, že i odtud bychom mohli přivézt body. Bude to ale těžké, protože Nejdek hraje doma dobře a má navíc zkušené hráče. Určitě se ale pokusíme o body.




Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Netrval [-] (61. M. Nečekal [-] ) - M. Dobeš [-] , A. Fidler [-] , L. Hajmacher [-] - T. Balák [-] - M. Dočekal [-] , J. Kraclík [-] (75. P. Soběhart [-] ) , J. Milota [-] (57. V. Hampl [-] ) , P. Lhotský [-] , M. Větrovec [-]

TJ Lomnice
T. Novák [-] - J. Kníř [-] , J. Šváb [-] , M. Veselý [-] , J. Šlais [-] , Z. Joza [-] , J. Veselý [-] , P. Malinkovič [-] (79. R. Čipera [-] ) , D. Novák [-] , M. Pitner [-] , R. Schrehart [-] (65. L. Maňák [-] )

ŽK: 31. M. Větrovec - 8. D. Novák , 25. M. Veselý , 67. J. Veselý , 83. J. Kníř , 89. M. Pitner , 90. Z. Joza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Peschel Filip - ŠMAT Robert, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.