Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečný střelecký masakr v Kolové


0

     Třetí celek Ajax Kolová deklasoval předposlední celek Chýše o několik tříd. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první půlka zcela rozhodla o třech bodech.

     Do prvního dějství postavil domácí trenér to nejlepší, co měl k dospozici. To se projevilo již hned v 1.min., kdy se prosadil svojí střelou Jakub Rosenberg. Domácí byli na koni a již v 6. a v 8.min. se prosadil záložník Ajaxu Tomáš Zuskovič. Stav utkání byl již 3:0. Domácí hráči byli jako nadopovaní a další gól po zdařilé akci zaznamenal osvědčený střelec Jakub Gábner v 10.min. Hostující Chýše nevěděla kam dřív skočit a za dalších pět minut se opět radovali domácí hráči Ajaxu po střeleckém zásahu Petra Budiny. 45 přihlížejících diváků sledovalo útočné akce a to pouze na polovině hostujících hráčů z Chýše. Domácí vlak se nepodařilo obráncům z Chýše zastavit ani ve 22. a 28. min., kdy se trefil do sítě hostujícího brankáře Jaroslava Tancoše opět Jakub Rosenberg. Stav utkání byl již hrozivých 7:0. Hostující mužstvo zcela odpadlo a nestíhalo reagovat na útočné vlny domácího Ajaxu, kdy si tento vypracoval ve 30. a ve 39.min. brankové příležitosti, které proměnil. Úspěšným zakončovatelem byl v těchto uvedených minutách Jakub Gábner. Stav utkání byl již neskutečných 9:0. Do konce prvního dějství již žádná branka nepadla a domácí hráči šli za tohoto stavu s blaženým výrazem do šaten. Hostující hráče čekalo ještě dalších 45. pekelných minut.  

Domácí zaznamenali ještě pět branek do sítě Chýše.

     Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil a domácí hráči, kteří byli na koni se opět vrhli do útočení. V 50. a v 56. min. se opět prosadil nejlepší střelec za Ajax Jakub Rosenberg. Stav utkání byl již 11:0. Hostující hráči už se určitě těšili až jejich útrapy skončí. Proti tomu byli domácí, kteří opět po zdařilé akci v 65.min. navršili brankové skóre o další zářez. Dalším úspěšným střelcem za Ajax byl Roman Buchtele. Hostující obrana opravdu nevěděla kam dřív skočit a brankář Jaroslav Tancoš si musel připadat jako na pouťové střelnici. Po další vydařené akci domácích v 70.min. byl ve vápně faulován domácí hráč a hlavní rozhodčí Jan Granec nařídil pokutový kop. Střeleckým exekutorem byl Jaroslav Rosa. Stav utkání byl 13:0. Aby toho ze strany domácích nebylo málo, tak si poslední zásah připsal v 74.min. sniper Jakub Rosenberg. Tento hráč zaznamenal v tomto utkání 6 branek a hráči Ajaxu celkově dovršili skóre na úctyhodných 14:0. Hostující hráči po odpískání 90 minut smutně odcházeli ze hřiště Kolové.

     Hlavní rozhodčí utkání Jan Granec za celých 90.min. uložil pouze jednu žlutou kartu a to na straně domácího týmu.



Sestavy


FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - M. Pokrupa [-] (61. J. Sedláček [-] ) , L. Kubala [-] (24. R. Buchtele [-] ) , J. Rosa [-] , P. Pokrupa [-] - L. Nekoranec [-] , T. Zuzkovič [-] , J. Gábner [-] , P. Budina [-] (46. S. Ježek [-] ) - S. Štípek [-] , J. Rosenberg [-]

TJ Sokol Chyše B
J. Tancoš [-] - M. Brejcha [-] , R. Korec [-] , T. Vodička [-] , J. Bystřický [-] , L. Vančo [-] , M. Varga [-] , A. Schuller [-] , J. Chára [-] , J. Lorenc [-] , M. Ryk [-]

ŽK: 25. M. Pokrupa .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Granec Jan - BUCHTELE Petr (N), NEKVAPIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.