Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné vítězství Ajaxu Kolová


Branky


0

     Ajax přivítal na svém hřišti hráče Čechie  a po 90. minutách jim nasekal pět branek a stal se jednoznačným vítězem v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

       První poločas tohoto utkání byl celkem z obou stran vyrovnaný a hráči mužstev si vytvořili několik slibných akcí, ale zatím se nikomu z hráčů nepodařilo otevřít skóre utkání. Domácí hráči měli o něco více příležitostí, ale kýženého gólu se diváci dočkali až v samotném závěru prvního poločasu, kdy hostujícího brankáře Reného Karfiola překonal střelou ve 41. min. Václav Petrák. Do konce prvního dějství  již žádná branka nepadla a domácí hráči odcházeli do kabin za mírného náskoku  1:0.

      Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí hráči Ajaxu a v 51. min. navýšil brankové skóre Lubomír Nekoranec. Stav byl 2:0 pro Ajax. Domácí hráči zvyšovali obrátky a v 61. a 68. min. se po zdárných akcí prosadil osvědčený střelec Ajaxu Kuba Gábner a stav se zatím zastavil na 4:0. Hostující hráči měli několik slibných akcí, ale obrana Ajaxu zatím odolávala. Až v 81. min. se prosadil Knushi Sylë a prostřelil domácího gólmana Přemysla Štrébla. To byla také první a poslední branka, kterou hosté v tomto utkání střelili. Tečku za tímto zápasem udělal v samotném závěru svoji trefou domácí Václav Petrák. Stav utkání se zastavil na pěkných 5:1 pro Ajax. Domácí trenér Martin Míček, mohl být s výkonem svého mužstva spokojený a Ajax si připsal další tři body do tabulky soutěže.

     Hlavní rozhodčí tohoto utkání Jan Sakač udělil 2 žluté karty na straně Ajaxu a 3 žluté karty hostujícím hráčům. Zhruba 75 přihlížejících diváků, mohlo být s vítězstvím domácího týmu spokojeno.



Sestavy


FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - P. Pokrupa [-] , L. Kubala [-] (69. S. Ježek [-] ) , M. Pokrupa [-] - V. Petrák [-] , J. Gábner [-] , L. Nekoranec [-] (71. J. Sedláček [-] ) , T. Zuzkovič [-] , P. Budina [-] - S. Štípek [-] , J. Rosenberg [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - M. Stolín [-] , J. Schreiber [-] , J. Hlůžek [-] , S. Knushi [-] , V. Mykhaylyuk [-] , J. Karásek [-] , J. Hegr [-] , R. Hájek [-] (70. P. Kodalík [-] ) , D. Balšan [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 28. V. Petrák , 51. P. Budina - 36. R. Hájek , 44. M. Lorenz , 69. J. Hegr .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Sakáč Jan - BUCHTELE Petr (N), HRBEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.