Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro domácí hráče Baníku Pila


Branky


0

Druhý tým v tabulce Baník Pila přivítal na svém hřišti svého pronásledovatele z Kolové. Po vyrovnaném prvním poločase nakonec jednoznačně zvítězil Baník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chudý první poločas na branky

      Za ideálního počasí do první půle proti sobě nastoupili hráči Baníku proti svému pronásledovateli z tabulky hráčům Ajaxu. Oba trenéři postavili svoje nejlepší hráče a jejich lavičky byly plně obsazené. Domácí hráči ze začátku prvního poločasu byl mírně aktivnější, kdy tuto svoji aktivitu proměnili v první gól do sítě hostujícího brankáře Přemysla Štrébla. Tento byl na střelu z 13. min. od Vlastimila Šimůnka krátký. Domácí tým se ujal vedení 1:0. Po tomto střeleném gólu si obě mužstva vytvořila několik zajímavých možností skórovat, ale kýženého gólu se diváci do konce první půle již nedočkali. Poměrně vyrovnaná první půle skončila lépe pro Baník.

Druhý poločas vyzněl gólově pro domácí hráče

      Do druhého poločasu hostující trenér Martin Míček provedl jednu kosmetickou změnu v sestavě, jinak mužstva se dále neměnila. Domácí hráči měli mírný jedno brankový náskok a směle se opět pustili do svého soka. Domácí hráči v 71. min. založili útok, kdy na jeho konci byl mladý záložník  Robert Vavřina  a tento se nemýlil. Svým zásahem do sítě hostujícího brankáře dostal domácí celek do vedení 2:0.Domácí hráči po tomto gólu měli více ze hry došlo i k dalšímu střídání na obou stranách a 100 přihlížejících diváků se mohlo  těšit na další vývoj tohoto šlágru.  Zhruba po 79. min. se do sítě hostů trefil domácí hráč  Tomáš Verzik a skóre utkání bylo již 3:0 pro Baník. Domácí hráči byli na koni a poslední jejich gól střelil po vydařené kombinaci Karel Mourek. Ukazatel skóre byl 4:0 pro domácí celek Baníku. Už se zdálo, že hráči Ajaxu  nestřelí ani jeden gól, ale proti tomu byl v nastaveném čase v 91. min. hostující kapitán Jakub Gábner, který svým zásahem dal čestný gól do sítě domácího brankáře Pavla Gábnera. Stav utkání skončil po malé chvilce ve prospěch domácího týmu 4:1.

Domácí trenér Jan Bojčuk a přihlížející diváci se mohli radovat z vítězství svých kluků, kteří si připsali další 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila
Jan Bojčuk (trenér): " První poločas z naší strany byl podstatně horší než ten druhý. Kluci si pořádně nepřihráli, kombinace z naší strany byla mizerná, hosté první půku dobrý, potom už už odpadli. Druhý poločas z naší strany se podstatně zlepšil a náš tým vyhrál zaslouženě. Důleřité tři body do tabulky, jsme na druhém místě, takže paráda. "




Sestavy


TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - J. Duda [-] (66. O. Brožík [-] ) , R. Vavřina st. [-] , M. Vavřina [-] , J. Tišnovský [-] , J. Plic [-] - J. Habart [-] (84. K. Mourek [-] ) , R. Vavřina [-] , J. Kalman [-] - V. Šimůnek ml. [-] , T. Verzich [-] (79. T. Kadera [-] )

FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - P. Pokrupa [-] , T. Zuzkovič [-] , M. Pokrupa [-] , P. Buchtele [-] (46. J. Sedláček [-] ) - R. Buchtele [-] , S. Štípek [-] , J. Gábner [-] , L. Nekoranec [-] (79. Z. Tišnovský [-] ) - P. Štrébl [-] , J. Rosenberg [-]

ŽK: 34. P. Štrébl , 59. P. Pokrupa , 72. R. Buchtele .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Grůza David - DVOŘÁK Matěj, BLÁHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.