Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 14:00

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy předvedly velkou střeleckou sílu


Branky


2. J. Menčík , 14. T. Žlutický (p.) , 66. P. Kocifaj , 75. P. Kocifaj - 10. S. Knushi , 20. S. Knushi , 31. J. Hegr , 57. S. Knushi
0

      Osmé Vojkovice přivítaly na svém travnatém domácím hřišti soupeře z Dalovic, který okupuje vrchní příčky tabulky. Týmy se po střelecké rošádě, která trvala  90. min. rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil gólově hostujícím hráčům

      Do prvního poločasu tohoto fotbalového utkání nastoupil osmý tým tabulky proti papírově silnějšímu soupeři z Dalovic, který okupuje vrchní část tabulky. Oba týmy byly v plné sestavě a tak 50 přihlížejícíh diváků očekával pěkný souboj mužstev. Oba dva týmy v minulém kole  rovněž vyhrály a tak si chtěly vylepšit bilanci a posunout se dále v tabulce.

Domácí mužstvo do utkání vlétlo opravdu ve velkém stylu a již po pěkné akci skóroval ve 2. min. Jakub Menšík. Po tomto střeleném gólu do sítě hostujícího brankáře Reného Karfiola následovalo střelecké show mužstev.

Utkání mělo celkově dobrý rytmus z obou stran a hosté již v 10. min. srovnali stav utkání po střele, koho jiného něž snipera Sylëho  Knushi na 1:1. Netrvalo dlouho a hlavní rozhodčí zápasu Ladislav Kvasnička po zákroku hostujícího hráče nařídil ve 14. min. pokutový kop. Exekutorem za domácí tým byl Tomáš Žlutický, který  zvýšil vedení na stranu domácích. Hosté se však po inkasované brance oklepali, zvýšili svoje obrátky a ve  20. min. opět výborný útočník Sylë  Knushi srovnal skóre na 2:2. Za tohoto stavu se z jedné strany na druhou hrál pohledný fotbal. Hostujícímu týmu se však ve 31. min. podařilo navýšit skóre utkání na 2:3. Šťastným střelcem za hosty, byl Jindřich Hegr.

Hostující tým do konce prvního poločasu svůj jednobrankový náskok udržel a diváci mohli být spokojený se střeleckou chutí obou mužstev. Druhý poločas sliboval tedy další pěkné fotbalové momenty. 

Domácí hoši se prali o body

      Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s odhodláním střelit další branky. Další branku v utkání střelil v 57. min. po hezké akci opět neúnavný sniper Sylë  Knushi a stav utkání byl rázem nakloněn více na stranu hostujícího celku, který vedl 2:4. Domácí mužstvo však po inkasovaném gólu pomalu nabíralo na obrátkách a v 66. min. snížil na 3:4 střídající Petr Kocifaj. Rázem bylo opět o co hrát a domácí tým byl mírně na koni. Aktivita se domácím také vyplatila a opět stejný hráč Petr Kocifaj srovnal v 75. min. skóre utkání na 4:4. Přihlížející diváci si museli připadat jako na houpačce.

Do konce utkání si mužstva vytvořila několik slibných akcí, ale do 90. min. utkání se již gólově žádný hráč neprosadil a pěkné utkání, které nabídlo spoustu zajímavých situací skončilo po normální hrací době remízou.

Na straně domácího celku se 2 góly zazářil střídající hráč Petr Kocifaj a na straně hostujícího týmu se opět prosadil 3 góly neúnavný střelec  Sylë  Knushi.



Ohlasy k zápasu


TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj (trenér): " Dle mého názoru jednoznačně vyrovnané utkání, hodně šancí na obou stranách, což se projevilo velkým počtem branek . Utkání mělo dobrou atmosféru, kluci makali , nasazení hráčů bylo velké. Remíza z mého pohledu je zcela spravedlivá."

TJ Čechie Dalovice
Petr Richtář ( trenér): " Chtěli jsme tento zápas vyhrát, ale soupeř byl ze začátku lepší, dal nám v 2. min první rychlý gól a naše mužstvo muselo více dorovnat, bylo to utkání dobré z obou stran. Část druhého poločasu to bylo dobré , ale zhruba od 70. min. jsem byl rád , že jsme nakonec uhráli remízu. Sice padlo dosti branek , ale pro náš tým je tato remíza špatná, musíme se v příštím zápase více soustředit na hru a celkově více proměňovat naše šance."



Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
M. Jakubík [-] - M. Hauptmann [-] (56. A. Pavlíček [-] ) , F. Menčík [-] (46. P. Kocifaj [-] ) , T. Žlutický [-] , M. Matoušek [-] , J. Petrus [-] , R. Petřík [-] (28. J. Gonda [-] ) , L. Garaj [-] , P. Denčev [-] (83. R. Kypta [-] ) , T. Svoboda [-] , J. Menčík [-] (67. M. Šipla [-] )

TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - M. Stolín [-] , T. Stolín [-] , M. Bubla [-] , S. Knushi [-] , J. Hegr [-] , J. Karásek [-] , D. Sochor [-] , M. Ondruš [-] (46. J. Schreiber [-] ) , J. Hlůžek [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 33. L. Garaj - 25. J. Hegr , 37. M. Lorenz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - DVOŘÁK Matěj, ZÁZVORKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.