1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra Březová doma vyhrála nad favoritem z Kolové


Branky


0

      Sedmý celek v tabulce Jiskra přivítala na svém hřišti favorita utkání třetí celek z Ajaxu. Domácí se nezalekli postavení Ajaxu a po vyrovnaném utkání vyhráli rozdílem jedné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovaný první poločas utkání

       V prvním poločase tohoto utkání, za né příliš ideálního fotbalové počasí, přivítalo domácí mužstvo favorita z Kolové. Postavení v tabulce jednoznačně hovořilo, že favoritem utkání jsou hráči z Kolové. Oba týmy minulé kolo vyhrály a proto chtěly potvrdit svoji formu. Týmy měly dostatek hráčů na lavičkách.

       Před zraky 60-ti diváků se oba celky do sebe zakously a vytvořily si řadu šancí, ale kýženého gólu se nikdo nedočkal. Utkání bylo velmi vyrovnané, ale nikdo z hráčů v poli  nepřekonal ani na jedné straně brankáře. Oba trenéři celků za tohoto stavu nesáhli ke střídání a první poločas hlavní rozhodčí utkání Ladislav Kvasnička ukončil smírně. Stav utkání byl 0:0 a diváci se mohli těšit na začátek druhého poločasu.

 

Březová jednou trefou strhla vítězství na svoji stranu

     Obě mužstva do druhého dějství nastoupili v nezměněných sestavách a obraz hry byl stejný jako v prvním poločase. Na ubou stranách si mužstva vytvořilo několik málo šancí, ale gól ani na jedné straně zatím nepadl. Oba trenéři vystřídali po několika minutách pár hráčů. Domácí hráči po tomto střídání mírně  zvýšili svoje úsilí, kdy toto korunoval po akci střídající hráč  Martin Málek v 71. min. Stav utkání byl 1:0 pro domácí celek a obraz hry se mírně změnil. Hostující trenér opět šáhnul po střídání z důvodu posílení útoku, ale do konce utkání se skóre již nezměnilo a domácí celek se jednou trefou  postaral o překvapení tohoto kola nad hráči Ajaxu. Pro domácí tým toto utkání nad favoritek z Kolové je do dalších kol pěknou zpruhou.

Domácí hráči si připsali důležité tři body do tabulky a drží se na sedmém místě. Trenér Jiskry Tomáš Beran může být se třemi vydřenými body velmi spokojen.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Březová
Tomáš Beran (trenér): " Utkání s Kolovou bylo dle mého názoru dosti tvrdé, hrálo se na velmi mokrém terénu, kluci museli hodně bojovat , někdy to bylo na hraně . Myslím si ale , že to bylo vyrovnané utkání. Kluci měli více šancí než hráči Kolové , mohli jsme zužitkovat více těchto šancí, ale nakonec jsme vyhráli rozdílem jednoho gólu. Získali jsme velmi dobré tři body do tabulky nad papírově silnějším soupeřem. "




Sestavy


TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - L. Jíra [-] , J. Václav [-] , L. Havel [-] , M. Ploc [-] - L. Khodl [-] , M. Zemianek [-] , M. Richter [-] (57. M. Málek [-] ) - D. Štěpán [-] (55. T. Dimitrov [-] ) , M. Skořepa [-] , Z. Mudra [-]

FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - P. Pokrupa [-] , M. Pokrupa [-] , L. Kubala [-] (52. M. Veselý [-] ) , J. Rosa [-] - T. Zuzkovič [-] , V. Petrák [-] , J. Gábner [-] (72. P. Buchtele [-] ) , P. Budina [-] (84. L. Nekoranec [-] ) - P. Štrébl [-] , S. Štípek [-]

ŽK: 14. L. Havel , 57. Z. Mudra - 78. V. Petrák , 90. M. Pokrupa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - BLÁHA Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.