3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děpoltovice si na domácím hřišti vybojovaly proti Sedleci tři body.


Branky


44. M. Křehlík (p.) , 50. T. Košťál , 89. R. Ruber - 62. P. Krejsa
0

Po nevydařeném minulém kole přivítalo domácí mužstvo Děpoltovic hráče TJ Sedlec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

       Za pěkného počasí se obě  mužstva ze začátku utkání vzájemně oťukávala. Oba týmy se pomalu celý první poločas nedostaly do gólového zakončení i když příležitosti byly. První gól utkání padnul až ve 44.min., kdy po akci domácích zakončil střelec Michal Křehlík. Více se již do konce prvního poločasu nestalo.

Domácí ve druhém poločase přehráli hosty.

       Po přestávce se domácí vrhli do útočení, kdy toto v 50. min. využil střelec Tomáš Košťál a navýšil skóre na 2:0. Hosté po této inkasované brance zvýšili úsilí a v 62. min. snížili stav utkání Petrem Krejsou na 2:1. Tentýž hráč však v 75. min. po opětovném napomenutí dostal červenou kartu a hosté hráli v oslabení.

Domácí tým v početní přesile navýšil v 89. min. gólem Romana Ruberta svoje vítězství na konečných 3:1. Utkání těchto mužstev se celou dobu mimo zmiňovaného vyloučení hrálo v poklidném duchu a hlavní rozhodčí  Tomáš Koudelka nemusel dále trestat hráče obou týmů.



Ohlasy k zápasu


TJ Děpoltovice
Milan Skoupý ( předseda Děpoltovice): " Musím uznat, že soupeř byl sice o něco lepší, ale náš tým na našem nekvalitním hřišti uměl více zabojovat a lépe mu to sedělo. Což nám přineslo důležité tři body do tabulky. Musím kluky pochválit za jejich bojovnost."

TJ KSNP Sedlec
Milan Demjan ( předseda Sedlec): " Na nekvalitním hřišti proti houževnatému mužstvu domácích jsem dostali z penalty v prvním poločase gól, hra nebyla dobrá. Druhý poločas už to z naší strany bylo lepší , ale potom jsme hráli o jednoho hráče méně a dostali jsem další góly po našich chybách. Smolný a nevydařený zápas z naší strany."



Sestavy


TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - K. Hubálek [-] (46. R. Ruber [-] ) , D. Hertl [-] (57. M. Kolitsch [-] ) , T. Košťál [-] (76. T. Križko [-] ) , M. Luboš [-] , O. Čech [-] , P. Janiss [-] , V. Belbl [-] , M. Skoupý [-] , L. Koteš [-] (46. O. Kumičík [-] ) , M. Křehlík [-]

TJ KSNP Sedlec
M. Flekáč [-] - J. Janáček [-] , Š. Oncikr [-] , J. Kanis [-] (72. J. Osten [-] ) , J. Budil [-] - A. Hruška [-] , J. Hofman [-] , P. Krejsa [-] - D. Schönwalder [-] (57. J. Bledý [-] ) , M. Kováč [-] , L. Berger [-] -

ŽK: 60. P. Krejsa . ČK: 75. P. Krejsa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - SAKAČ Jan, GRANEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.