Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Teplé to žije fotbalem.


Branky


0

V teplé to fotbalem opravdu žije. Ačkoliv se domácí celek aktuálně nacházejí na předposledním místě tabulky, diváku přišlo požehnaně. Přes 100 natěšených diváků napomohlo k tomu, že zápas nebyl jasný. Favorit Útvina to neměla vůbec lehké, ale přesto si mohl nový trenér Útviny Václav Pavlík připsat první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci šílí.

Od začátku zápasu diváci hlasitě podporovali své svěřence na hřišti. V 9. minutě úsměv na tvaři divákům vykouzlil Bečvář Miroslav, který se zmocnil míče a rozezněl téměř stopasedát párů rukou. Domácím tento gól a fanoušci velmi pomáhali a hosté si uvědomili, že to nebude jednoduchý zápas. Po prvním gólu se hra uklidnila a probíhala v klidném tempu. Klidné tempo narušil Staněk Patrik, který za pomocí chyby domácího brankáře Jana Vasylišína vyrovnal na 1:1. Brzy po té padla branka, kterou bohužel domácí fanoušci nemohli oslavit a Teplá prohrávala 1:2. Po dvou brankách se tempo opět uklidnilo.

 

Fanoušci nebyli zklamaní.

Z šaten hostů nebyla slyšet chvála. Hosté, aktuálně na třetím místě, si nemohou dovolit ztratit body. V druhé polovině zápasu došlo k velkému množství střídání na obou stranách hřiště. Naneštěstí pro domácí fanoušky první branku poločasu střelil opět hostující kádr. Vodička Jiří vybojoval míč a po přečísléní to byl pravě on, kdo slavil svojí druhou branku v zápase. Teplá nepředváděla vůbec špatný výkon. Proti týmu z vrcholu tabulky se držela velmi obstojně a diváci za takový výkon byli rádi. Také domácí fanoušci byli ti, kteří slavili jako poslední. Poslední gól, který na výhru sice nestačil, ale udělal velkou radost fanouškům, vstřelil Peřina Rudolf.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplá B
Vít Červenka: Rozhodně máme na víc. Jinak to byl hezký zápas a pochvalu si zaslouží domácí fanoušci.




Sestavy


TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - O. Suja [-] , R. Mydloch [-] , S. Čáp [-] (46. S. Mydloch [-] ) , P. Kocourek [-] - R. Peřina [-] , J. Rychtařík [-] (84. R. Káva [-] ) , A. Poláček [-] , M. Duraj [-] (60. P. Švábek [-] ) - M. Bečvář [-] (46. A. Erhard [-] ) , B. Michalec [-] (70. P. Procházka [-] )

TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] - V. Hudec [-] - - M. Diviš [-] , V. Hrdina [-] (46. F. Chrenák [-] ) , V. Gabriško [-] , J. Vodička [-] (64. J. Kamenický [-] ) , L. Bindr [-] (76. R. Krása [-] ) , P. Staněk [-] (79. M. Kovář [-] ) , L. Tomášek [-]

ŽK: 39. O. Suja , 41. M. Duraj , 71. A. Erhard - 53. L. Tomášek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hrubý Vít - HRABOVSKÝ Pavel (N), LAVO Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.