J. Bouzek 22.
J. Bouzek 64. (p.)
J. Bouzek 68.
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bouzek > Bouše


Branky


22. J. Bouzek , 64. J. Bouzek (p.) , 68. J. Bouzek - 28. K. Bouše , 90. K. Bouše
0

Sedmý Tatran dvanáct bodů, osmý Smolivec jedenáct bodů. V přímém souboji o to, kdo nebude na posledním místě se nakonec radovali domácí, kteří za výhru mohou děkovat kapitánovi Bouzkovi, který opět řádil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání...

Střetnutí Neurazů se Starým Smolivcem nebyl jen zápas o to, komu připadne poslední příčka v tabulce, ale také střetnutí dvou celků, které po celou sezónu trápí úzký kádr. Domácí i přes několik omluvenek a zranění nakonec dokázali postavit kompletní sestavu. Stejně tak Smolivec.

 

Hosté, odhodláni se odlepit ode dna, na svého soupeř nastoupili zostra. Úvodní minuty patřily jednoznačně smolivecké rezervě, která diktovala tempo hry. Z tohoto úvodního tlaku však žádný gól nepřišel, a tak se postupem času hra vyrovnala. Tatran se, i vinou zranění několika svých hráčů, soustředil především na obranu a šetřil síly. Paradoxně to však byly právě Neurazy, které se dostaly do vedení. Rychlý kontr zakončil střelou na bližší tyč Jaroslav Bouzek. Závěr ročníku ho zastihl opravdu v parádní formě, a to ještě rozhodně nebylo vše, co v tomto utkání předvedl! Netrvalo však dlouho a hosté srovnali na 1:1. Krásnou střelou se prezentoval mladý Karel Bouše. Tímto výsledkem také první půle skončila.

...rozhodl Bouzek

Dění po změně stran bylo velmi podobné. S tím rozdílem, že se hra snad o něco více kouskovala. Také se naplno projevilo, že se jedná o zápas dvou celků ze spodní části tabulky. Hráči se prali s kontrolou míče a občas i s přesností přihrávek. Smolivec měl opticky více ze hry, ale větší brankové příležitosti si vypracovávali spíše domácí hráči Tatranu. V těch největších však jak Bouzek, tak Brabec selhali, když oba shodně vyběhnuvšího brankáře Karlíka přestřelili. Po hodině hry se skóre opět měnilo. Výborně hrající Bouzek se prodral až do soupeřova vápna, kde po faulu na svou osobu vybojoval pokutový kop. Sám Jaroslav Bouzek nekompromisně zavěsil a poslal domácí opět do trháku. Jen čtyři minuty na to bylo v táboru Tatranu ještě veseleji. Autorem gólu na 3:1 byl samozřejmě Jaroslav Bouzek, pro něhož hattrick znamenal posun na druhé místo mezi střelci.

 

Hosté se zmohli už jen na snížení. V 90. minutě se o něj postaral Karel Bouše. Smolivec tak zřejmě skončí poslední. Tatranu na šestou Líšinou schází jediný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "Celkově jsme měli více šancí, ale jinak bylo utkání vyrovnané. Pro nás naštěstí s dobrým koncem a neuvěřitelným vítězstvím i v takto rozšrotované sestavě."

SK Starý Smolivec B
David Šíma, hráč Starého Smolivce: "Do zápasu jsme nastoupili konečně v plné sestavě. Od začátku zápasu jsme ukázali převahu, ale nedařilo se nám v koncovce. Druhá půlka byla velmi podobná. Opět jsme tlačili, ale domácí hráli na dlouhé nakopávané balóny za obranu, s kterými jsme si nevěděli rady."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - P. Mederly [-] , L. Brabec [-] , V. Tříska [-] , J. Hanzlík [-] , M. Kuták [-] , J. Bouzek [-] , J. Uzel [-] , J. Bureš [-] , V. Kůs [-]

SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - K. Bouše [-] , M. Krejčí [-] , V. Fiala [-] , M. Puškár [-] , D. Šíma [-] , P. Pechr [-] , T. Houlík [-] , V. Spour [-] , J. Beneš [-] , V. Nachtman [-]

ŽK: 47. L. Brabec , 48. V. Tříska - 64. R. Karlík , 89. D. Šíma .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Duda Václav - VLADAŘ Josef (N), TATAR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.