Chlum kráčí za titulem


Branky


55. V. Tříska (vl.) , 62. S. Eret , 70. V. Calta , 85. M. Šlajs , 88. T. Červenka
0

Za krásného počasí se proti sobě střetl první celek tabulky s předposledním. Papírové předpoklady se nakonec naplnily, i když hosté podali opravdu velmi dobrý výkon, který vůbec neodpovídal jejich postavení v tabulce. Chlum udeřil po změně stran a nakonec je z toho jednoznačný výsledek 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tohle že je lídr?!

Ani tentokrát nečítala sestava Tatranu mnoho jmen. Kromě základní jedenáctky vlastně žádné. Zejména z tohoto důvodu nechtěli hosté hrát se svým soupeřem otevřenou partii a soustředili se především na obranu. Což se však dalo očekávat, vždyť Chlum letos v lize opravdu kraluje.

 

Použil jsem slovo "kraluje", ale v souvislosti s tímto zápasem to není zrovna nejšťastnější sloveso. Domácí v první půli nic výjimečného nepředváděli. V jejich hře bylo až příliš nepřesností a pohledné akce by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Dokonce by se dalo říct, že lepším celkem byly Neurazy, které si zejména ke konci poločasu vypracovaly několik slibných příležitostí, ale gól z nich nepadl. Zejména díky brankáři Kvíderovi. Snad jedinou opravdu vážnější šancí domácích byla akce Švece, z níž se k hlavičce dostal Pelikán, ale ten mířil pouze nad branku. Poločas tak skončil bez branek.

 

Nakonec z toho byl výprask

Diváci se vzrušení dočkali po změně stran. Neurazy si v šatně sice řekly, že za bezbrankového stavu není na horké půdě vedoucího celku kam spěchat, ale skoro až příliš aktivní hrou se v hostující záloze začaly otevírat okénka. Nejspíš klíčovým okamžikem byla 55. minuta. Po nenápadné akci z levé strany vystřelil Heřman a balón, který směřoval mimo Kůsovu svatyni, hlavičkoval obránce Václav Tříska do vlastní branky. Hodně smolný okamžik. Vlastní gól vlil domácím krev do žil, naopak hráči Tatranu jako by ztratili sebevědomí, které je až do té chvíle zdobilo.

 

Ze zběsilé snahy za vyrovnáním nebylo nic. Vlastně bylo - další góly Chlumu. V 62. minutě se domácím povedl rychlý protiútok tří proti jednomu, Červenka nesobecky posunul na Stanislava Ereta a takový střelec jako on, nemohl jinak, než zvýšit na 2:0. Neurazy ani nyní nesložily zbraně, ale ve finální fázi chyběla hostům přesnost i větší kvalita. Nejhezčí moment přinesla 70. minuta. Chlumská opora Václav Calta se z 25 metrů opřel do míče, který skončil přesně v horním růžku soupeřovy branky. Nááádhera!

 

Za tohoto stavu bylo již jasné, že domácí zvítězí. Hosté navíc nemohli využít střídání, a tak se na jejich výkonu projevil úbytek sil. Na 4:0 navýšil Martin Šlajs a na konečných 5:0 upravil Tomáš Červenka, který se tak opět dotáhl na svého spoluhráče Ereta v tabulce střelců. Konečný výsledek vypadá hrozivě, ale pro hosty je opravdu krutý. Zejména v první půli podala parta okolo kapitána Bouzka velmi dobrý výkon.

 

 

Za fotky děkujeme jak Jaroslavu Bouzkovi, tak na Chlum, máme z nich velikou radost!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, sekretář Chlumu: "Do utkání jsme nevstoupili dobře a první půle klukům vůbec nevyšla. Ve druhé půli však svůj výkon zlepšili a fanoušky potěšili pěti góly. Musím ovšem přiznat, že pro hosty to je krutý výsledek."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, obránce Neuraz: "Zas jsme se přesvědčili, že herně se nemusíme bát v této soutěži žádného soupeře, ale sráží nás neustálé absence hráčů a slabá obrana."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - J. Pelikán [-] (46. M. Šlajs [-] ) , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (75. P. Bořík [-] ) , V. Ernest [-] , L. Hajšman [-] (85. S. Parák [-] ) , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

TJ Tatran Neurazy
V. Kůs [-] - P. Tříska [-] , P. Mederly [-] , J. Hanzlík [-] , J. Bouzek [-] , L. Brabec [-] , M. Kuták [-] , J. Uzel [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

ŽK: 60. Z. Švec .
Hráči zápasu: V. Ernest , V. Calta .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Adamec Václav - MICHÁLEK Tomáš (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.