Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:15

17.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Mlékojedech !


Branky


1. J. Šmajda , 59. L. Gerencséry , 70. M. Hruška (p.) - 5. D. Bárta , 32. A. Fidrant , 64. P. Olšiak (p.) , 73. D. Bárta , 79. R. Morávek , 88. M. Fabian
0

Fotbalisté Mlékojed po slibném začátku zápasu nezvládli domácí zápas s Botafogem a propadají se na předposlední místo tabulky hned před Cítov .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný Šmajdův gól v úvodu zápasu !

Hned v první minutě utkání otevřel golový účet za domácí krásným volejem rychlonohý záložník Šmajda a nedal golmanovi Šporkovi sebemenší šanci a domácí měli rázem náskok jednoho gólu ! 1:0. Hosté se nepoložili a stačili bleskově odpovědět , když se po pěkné akci prosadil Daniel Bárta .1:1. Pak se po bláznivém začátku hra uklidnila hrálo se ve středu pole . Zajímavý okažik přišel až ve 32. minutě kdy se za Botafogo prosadil Fidrant a Botafogo otočilo skóre zápasu 1:2. Do konce poločasu byli domácí nebezpečnější , ale zaváhání hostující obrany nedokázali využít a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:2 pro hostující tým .

Skvělý konec od Botafoga

Do druhé půle nastoupilo Botafogo s jednou změnou , kdy Ulbricha nahradil Trejbal . Domácí byli ve druhé půli rozhodně kvalitnější tým , ale nevypracoval si žádnou brankovou příležitost . Až v 59. minutě se za domácí prosadil po chybě obrany Botafoga Gerencséry a vyrovnal tak skore na 2:2 . Mlékojedy branka nakopla a držení míče bylo na jejich straně, ale v 59 minutě se domácí obrana dopustila hrubky a ve vápně faulovala hostujícího hráče . K penaltě se postavil Olšiak a ten se nemýlil . 2:3 . Domácí nic nevzdávali a dále zůstavali v tlaku a zasloužená odměna přišla v 70 minutě kdy se po faulu na domácího hráče postavil k penaltě Hruška a nekompromisně zakončil za Šporkova záda 3:3. Poté se začli dít věci , tři minuty po brance domácíh se prosadili opět hosté z botafoga když Bárta využil chybu domácího obránce a chladnokrevně zakončil z volného přímého kopu 3:4 . O šest minut později přišla další branka a opět to byla branka hostujícího týmu . Prosadil se Morávek a upravil tak skore zápasu na 3:5 a hosté se tak poprvé v zápasu ujali dvoubrankového vedení . Domácí nechtěli prohru připustit , ale postupně fyzicky odešli a tak Botafogo v zápase naposledy trestalo, v 88. minutě se prosadil Fabian a o vítězi bylo jasno . 3:6 . Mlékojedy se tak opět propadají díky vítězství Byšic s PTZ na předposlední místo tabulky a čekají je tuhé boje o záchranu III. třídy .



Ohlasy k zápasu



TJ EMĚ Mělník
Jakub Douděra (hráč): Utkání bylo vyrovnané, ale ke konci zápasu jsme zabrali a chtěli jsme víc vyhrát než soupeř a tlačili se stále do gólových šancí a myslím si, že to bylo klíčové za stavu 3:3 když jsme odskočili na rozdíl dvou branek těsně před koncem zápasu . Zaslouženě si vezeme z Mlékojed tři body !



Sestavy


TJ Start Mlékojedy
I. Željazkov [-] - A. Šimák [-] (59. J. Dulík [-] ) , T. Matucha [-] , P. Šťastný [-] , V. Nový [-] (79. J. Dulík [-] ) - J. Šmajda [-] , T. Fingerhut [-] , M. Hruška [-] - J. Krejčí [-] , L. Gerencséry [-] - P. Šmigol [-] (83. P. Suchánek [-] )

TJ EMĚ Mělník
M. Šporka [-] - R. Šimon [-] - D. Ulbrich [-] (46. T. Trejbal [-] ) , A. Fidrant [-] (67. J. Douděra [-] ) , T. Moták [-] , P. Kraus [-] , M. Růžička [-] , M. Pecina [-] , D. Bárta [-] , R. Morávek [-] , P. Olšiak [-] (67. M. Fabian [-] )

ŽK: 10. M. Hruška , 66. P. Šmigol , 83. P. Šťastný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - DOHNAL Lukáš, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.