5:1
(4:0)
48. M. Hruda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj prodloužil šňůru vítězství na sedm zápasů


Branky


2. P. Kratochvíl , 10. M. Krýda , 23. J. Lev , 25. D. Urie , 86. J. Lev - 48. M. Hruda
0

Utkání šestého Prazdroje a sedmé Křimice mohlo před utkáním vypadat jako relativně vyrovnaný zápas. Jenomže rozjetý Prazdroj, který v posledních šesti zápasech neprohrál, byl připraven vyhrát znovu a povedlo se. Odváží si sedmé vítězství v řadě a potvrzuje, že po zimní přestávce má výborné výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prazdroj rozhodl zápas i přes snahu Křimice

Gólový zápis se otevřel zanedlouho po hvizdu oznamujícím začátek utkání. Hned ve 2.minutě po přímém kopu k tyči překonal Pavel Kratochvíl brankáře Křimice poprvé – 1:0. Ačkoliv se hosté snažili, nedokázali proměnit své šance a proto druhý gól zápasu lovil zpoza brankové čáry znovu Dominik Justra – v 10. minutě po pasu Daniela Urieho šel Miloš Krýda sám na brankáře a nemýlil se – 2:0.  Domácí poté přidali ještě dva rychlé góly – v 23. minutě se Jakub Lev trefil s hranice vápna a rozvlnil síť Kčřimice potřetí – 3:0. A hned v 25. minutě zvýšil po centru z pravé strany od Krýdy Daniel Urie, který šikovně překonal brankáře Justra – 4:0. Do konce prvního poločasu bylo k vidění ještě několik šancí na obou stranách, gólově se však už žádný tým neprosadil.

Prazdroj udržel gólový náskok

Křimice se nechtěla vzdát bez boje. V 48. minutě předvedli rychlý gól ze standartní situace, kdy Martin Hruda poprvé překonal gólmana Prazdroje Kolaříka a snížil na 4:1. Bohužel pro hosty, ačkoliv aktivní, už žádný gól do sítě Prazdroje nepadl. Poslední trefa proto patřila znovu domácím, Jakub Lev přidal svůj druhý gól utkání, šel sám na brankáře a nemýlil se – 5:1.

 

Křimice odjíždí z hřiště Prazdroje bez bodů. Ten prodloužil svou vítěznou šňůru na sedm zápasů, uvidíme, jak se poperou příští týden s Hradištěm, které plánuje získat tři body a obsadit druhé místo v tabulce, čeká nás zajímavý zápas.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Miloš Krýda: Rozhodla první půle, nedovolili jsme Křimici skórovat. Ikdyž oba týmy nebyly v ideální sestavě, odvážíme se další vítězství a prodlužujeme šňůru bez prohry.

FC Křimice B
Petr Housar: Ačkoliv jsme podali v první půli dobrý výkon, soupeř byl střelecky lepší. Byli jsme rádi, že jsme utkání dohráli bez zranění - musíme se připravit na příští týden.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Lev [-] , M. Krýda [-] (46. R. Wais [-] ) , A. Dejmek [-] , J. Diviš [-] , M. Ranš [-] , D. Urie [-] , J. Hostička [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Hofrajtr [-] (46. V. Brejcha [-] )

FC Křimice B
D. Justra [-] - A. Adam [-] , M. Hruda [-] , M. Brousil [-] , J. Řehoř [-] , F. Šváb [-] , I. Singer [-] , T. Kroupa [-] , M. Hauer [-] , P. Dobrý [-] , M. Jedlička [-]

ŽK: 3. P. Dobrý , 51. M. Hruda . ČK: 81. M. Hruda .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Žák Adam - BRICHCÍN Pavel (N), LUKÁŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.