Slavík rozhodl v druhé půli čtyřmi góly


Branky


0

Třicet devět minut čekali diváci na první branku a další góly padaly až ve druhém poločase. Na hřiště přišel matador Jaroslav Slavík a čtyřmi góly rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích, ale ta koncovka...

Velim měla  první poločas ve své režii. Hráči dobře kombinovali, především vynikající L. Hájek  si chodil pro míč, tvořil hru a přihrávkami hnal hráče na zteč. Bohužel, koncovka byla tragická. Hosté se snažili, ale velimská defenzíva je dlouho nepustila k vlastnímu pokutovému území. Ve 14.min. měli možnost z trestného kopu asi z 35m, ale centr lehce domácí odvrátili. Kozojedy vystřelily na branku jen jednou, v 25.min., ale střela šla vedle. Hosté tak odolávali do 39.min., kdy L. Hájek dal míč uličkou do velkého vápna J. Kasalovi a ten se nemýlil. Velim se ujala vedení, ale jen 1:0.

Rozhodl střídající fotbalový koncertní mistr Slavík

Slavík dal čtyři góly za sebou a rozhodl utkání. O přestávce Velim vystřídala čtyři hráče, na lavičce zůstal jen J. Hrouda. Stav 1:0 a čtyři střídající najednou. To byl odvážný tah, ale povedený.

Druhý poločas začala Velim vlažně a hosté se přece jenom začali dostávat k domácí brance. Dokonce, při troše důrazu, měli šanci na vyrovnání. Domácí jako by se sehrávali se čtyřmi nováčky na hřišti. Pak udeřil J. Slavík. V 53.min. mu přihrál A. Srp před branku a J. Slavík míč usměrnil do tyče a od ní do branky, 2:0. V 55.min. J. Slavík střelou z dálky zvýšil na 3:0. Velim zvýšila tlak, ale Kozojedy několikrát nebezpečně zaútočily. Ale v 60.min. J. Slavík, po přihrávce ze strany, od K. Šmejkala střílí čistý hatrik a je to 4:0. Aby toho nebylo málo tak v 65.min.přihrál J. Vlk a J. Slavík střelou z pravé strany, přes celé velké vápno a branku, zvyšuje na 5:0. Pak se zpomalilo tempo hry a závěr utkání se jen dohrával. Za zmínku stojí už avizovaný J. Hrouda, který v 71.min. nastoupil na místo stopera, snažil se a nehrál špatně. A v 90.min. K. Šmejkal po centru M. Beníška upravil skóre zápasu na 6:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Je známo, že velimské rezervě se na venkovních hřištích daří lépe než doma. Na podzim doma prohrála třikrát, venku neztratila ani bod., na jaře ztratila jen dva body po penaltách v Liblici. Přesto, že se pořád mění sestava, forma se hráčů drží a fotbal je baví. Stratég, trenér J. Jedlička překvapil sestavou. Do branky nastoupil poprvé od začátku T. Novák a brankařská jednička, hráč minulého kola, J. Hrouda dostal dres č.13 s tím, že si zahraje stopera. Mužstvo neposílil ani jeden hráč ze základní sestavy áčka. Trenér použil jen hráče z lavičky áčka, ale ti stejně za béčko hrají. Konečně jsme měli dost hráčů, musím dodat kvalitních, ale vítězství se nerodilo snadno. Kluci z Kozojed kladli houževnatý odpor, ale my jsme měli kvalitu. Ten tlak nemohli vydržet celý zápas a to nevěděli, co je ještě čeká, Jarda Slavík. Víte, když se sejdou v mužstvu zkušení a kvalitní fotbalisté jako Dejmek, Sixta, J. Vlk, Hájek, Slavík, samozřejmě i velimský „Jagr“ Luděk Kostka, který je ještě starší(51) a k tomu mladí kluci? Musí to být vidět. Víte z těch 16ti hráčů jsem jich 12 učil a většinu i trénoval, teď mi dělají radost. A na závěr jsem řekl jednoznačně nejlepšímu hráči J. Slavíkovi: “Víš proč tě mám rád? Protože mi děláš radost a hraješ fotbal a ne labutí jezero jako á….o!“




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý Martin - JEDLIČKA Jaroslav (N), SVĚTLÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.