Rostoklaty vezou důležité body z Peček


Branky


31. T. Jedlička - 44. L. Kmoch , 72. P. Chvojka (p.) , 80. P. Chvojka
0

Nečekané, ale důležité body vezou hosté z Peček. Domácí se ujali vedení, ale těsně před půlkou vyrovnal Kmoch. Po přestávce držel remízový stav až do sedmdesáté druhé minuty. Rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch hostů, za protesty udělil dvě červené karty domácím. Penaltu proměnil Chvojka, který pak ještě přidal pojistku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali brankou "do kabin"

Pečky prohrály poslední tři zápasy a před domácím publikem se chtěly představit vítězně. Naproti tomu Rostoklaty bojují o záchranu a dávají tomu veškeré odhodlání a bojovnost. Domácí borci začali velkým tlakem na soupeřovu branku. Výsledkem byla nastřelená tyč a břevno. Až v jedenatřicáté minutě se prosadil áčkař Tomáš Jedlička, který otevřel skóre utkání - 1:0. Hosté se k ohrožení Krulišovy branky dostávali ojediněle a byly to spíše náznaky. Ovšem minutu před poločasovým hvizdem rozhodčího Vlka našel Belovski přesným centrem Lukáše Kmocha, který levačkou srovnal skóre - 1:1.

 

 

 

Penalta rozhodla utkání

V druhém poločase zmařil hostující gólman stoprocentní šanci domácích borců a na druhé straně pálil Chvojka zatím ještě nad. Když sudí pískl pentli na T. Němce, kterou Pavel Chvojka s přehledem proměnil - 1:2, domácí to psychicky neunesli a za řekněme nevybíravé výrazy šli Vlček a Šteffen předčasně pod sprchy. Pečky se už potom nedokázaly vůbec soustředit na hru, takže rostoklatské Traverze ještě podařilo po přesném Belovskiho pasu Chvojkovým mazáckým přehozením brankáře Kruliše zvýšit na konečných 1:3. Pro Rostoklaty jsou to velice cenné body, protože nyní mají pětibodový náskok na předposlední Ždánice. Pečky mohou svoje zaváhání napravit v dalším utkání na hřišti silně ohrožených Ždánic.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Rostoklaty
Petr Kadláček, trenér: Posílená pečecká rezerva u nich doma se tak často neporáží, proto určitě všichni zaslouží velký dík nejenom za výkon, ale i za tři cenné body. Za týden doma přivítáme béčko Radimi a myslím, že také nemusíme být bez šance, pokud předvedeme soustředěný výkon.



Sestavy


AFK Pečky B
V. Kruliš [-] - L. Janeba [-] , T. Chudoba [-] - M. Ontl [-] (46. Š. Růžička [-] ) , P. Šteffen [-] , P. Vlček [-] - M. Železný [-] , T. Jedlička [-] , B. Novotný [-] , J. Malý [-] , K. Holub [-]

TJ Rostoklaty
K. Krajník [-] - P. Škréta [-] , F. Čabrádek [-] , R. Krajník [-] , J. Šrail [-] - M. Kotala [-] , P. Bláža [-] , L. Kmoch [-] , S. Belovski [-] - P. Chvojka [-] , T. Němec [-]

ŽK: 35. B. Novotný , 40. M. Železný , 42. T. Chudoba , 68. J. Malý , 72. P. Šteffen , 89. L. Janeba - 55. P. Chvojka , 57. S. Belovski , 63. F. Čabrádek . ČK: 72. P. Vlček , 72. P. Šteffen .
Hráči zápasu: P. Chvojka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VLK Karel - BORTLÍK Filip (N), KOŠŤÁL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.