4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stovka kouřimských diváků se radovala z obratu


Branky


45. M. Snížek , 50. M. Snížek (p.) , 56. J. Holub , 74. P. Královský - 9. T. Mašanský , 31. J. Makovský (p.)
0

Čtvrtá Kouřim přivítala vedoucí Český Brod a stovka diváků očekávala zajímavý zápas. Brod potvrdil svoji suverenitu a brzy šel do dvougólového vedení. Domácí ale těsně před přestávkou vsítili kontaktní branku a po pauze dávali góly jen oni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontaktní gól před pauzou

Říká se vždy o něčem kvalitním, že to je třešínka na dortu. Tento zápas by se tak dal pojmenovat a stovka diváků si mohla vychutnat krásný mač. Hosté se v něm sice už v deváté minutě ujali vedení, když dokázal skórovat elitní střelec Tomáš Mašanský - 0:1. Po půlhodině hry se pískala penalta za nedovolený zákrok a s přehledem ji proměnil Jan Makovský - 0:2. S domácím týmem to vypadalo bledě. Hra byla sice vyrovnaná, ale branky stříleli pouze hosté. Naštěstí se jim podařilo vsítit kontaktní gól těsně před pauzou, když se prosadil Martin Snížek a vrátil Kouřimské zpě do hry - 2:1.

 

Kouřim dokonala obrat

V druhém poločase už byl domácí tým lepší. Hosté se nemohli díky důrazné a těsné obraně domácích dostat ke svým kombinacím a naopak to byli domácí, kteří přikládali pod kotel. K vyrovnání jim pomohla penalta, kterou s přehledem proměnil v padesáté minutě Martin Snížek - 2:2. O pár minutek později strhnul vedení na stranu Kouřimi Josef Holub, který se dobře zorientoval po rohovém kopu na malém vápně a z otočky přehodil brankáře Vymazala - 3:2. Definitivní podobu výsledku dal čtvrthodiny před koncem velmi dobře hrající Pavel Královský, který v individuální akci vymotal čtyři českobrodské hráče a prostřelil gólmana - 4:2. Pro diváky napínavý zápas se zápletkou a šťastným koncem. Navíc viděli šest krásných gólů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, trenér: Odehráli jsme nejlepší zápas na jaře, celý zápas jsme byli Českému Brodu naprosto vyrovnaným soupeřem. Pro tento zápas jsme změnili rozestavení, abychom byli silnější uprostřed hřiště, což se povedlo, protože Brod víceméně celý zápas pouze nakopával dlouhé míče a do kombinace se nedostával. My jsme pak byli mnohem více na míči než v předchozích zápasech. Během prvního poločasu jsme ale na rozdíl od soupeře nedokázali proměnit šance a dvakrát inkasovali. Důležitá byla ale naše branka před poločasovou přestávkou, která nás dostala do hry. Druhý poločas jsme pak byli lepším mužstvem a zaslouženě obrátili skóre. Nejprve jsme vyrovnali z penalty a vedení na naší stranu strhnul Holub. Konečnou podobu výsledku dal velmi dobře hrající Královský. Klukům bych chtěl společně s mým trenérským kolegou Láďou Richterem za celou sezónu poděkovat, odehráli jsme velmi slušný ročník. Díky patří také trenérům dorostu, kteří nám ochotně po celé jaro pouštěli dorostence, bez nich bychom to v některých zápasech, kvůli četným zraněním, nedali téměř dohromady.




Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , J. Keltner [-] (59. M. Navrátil [-] ) , M. Havránek [-] , T. Novák [-] , Š. Jasenovský [-] (46. T. Dufek [-] ) , J. Holub [-]

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - L. Kulhavý [-] , P. Morávek [-] (59. J. Skořepa [-] ) , F. Berousek [-] , M. Mrázek [-] , A. Moravec [-] , T. Mašanský [-] , J. Makovský [-] , M. Kozlíček [-] , A. Kliment [-] , J. Hanzl [-]

ŽK: 25. T. Ružinský , 41. M. Havránek - 18. P. Morávek , 82. M. Mrázek .
Hráči zápasu: L. Havránek , P. Královský , J. Holub .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.