Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim přehrála profesorské Plaňany


0

V Kouřimi se představily Plaňany. Domácí by rádi napravili dojem po porážce v minulém kole, hosté si naopak brousili zuby na další bodový zisk. Bohatá divácká návštěva viděla kvalitní výkon domácích a šest branek v síti hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královský zařídil poločasové vedení

Kouřimští hráči nastoupili na hřiště plně koncentrovaní a připraveni na taktiku soupeře. Předpokládalo se, že Plaňany se budou snažit využívat vysokého a urostlého Tomáše Proskočila. Tah s osobním bráněním tohoto hráče Paclíkem a Svobodou plně vyšel. Všechny centry se dařilo odvracet, i když někdy i za cenu faulů. Již ve čtvrté minutě šli domácí do vedení, když hlavou po centru skóroval Pavel Královský - 1:0. Po dalších dvaceti minutách se prosadil tentýž hráč opět - 2:0. Tentokrát vrátil do sítě zpětnou přihrávku opět po standardní situaci. Hosté si během první půle připravili dvě - tři šance, ale bohužel gólu se nedočkali. Tak šli do kabiny spokojenější domácí borci.

Po třetím gólu Plaňany odpadly

Hosté změnili taktiku do druhé půle a postavili hru na třech obráncích. Domácí trpělivě bránili a odvraceli centry a podnikali rychlé brejky. Již po šesti minutách zužitkoval finální přihrávku Královského Martin Snížek - 3:0. Další branku zaznamenal Tomáš Dufek po pěkném pasu M. Havránka - 4:0. Pátý gól přidal Ondřej Macháček po přihrávce Dufka a skóre uzavřel na konečných 6:0 gólman Lukáš Havránek z penalty. Kouřim si i díky prohře Zásmuk upevnila druhé místo, Plaňany jsou po tomto kole osmé.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, trenér: Zápas s Plaňany se nám celkově podařil, kromě zodpovědné hry se nám konečně podařilo střílet i góly. Paradoxně jsme dvakrát udeřili ze standardních situací , přestože měli hosté výraznou výškovou převahu. Podali jsme zodpovědný výkon, musíme všechny kluky jednoznačně pochválit. Velká škoda dvou našich zraněných hráčů. Svoboda si o tyč nepříjemně narazil ruku, Světničku museli odvézt po střetu se spoluhráčem na šití hlavy. Snad budou oba brzy v pořádku.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: V prvním poločase vyrovnané utkáni, kdy domácí po dvou standardních situacích a nedůslednosti obrany vstřelili dvě branky. Celkově zasloužené vítězství domácích, kteří nás předčili pohybem, bojovností a touhou po vítězství. Naše profesorská hra naději na úspěch neměla.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] (53. T. Dufek [-] ) , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] (84. P. Vavera [-] ) , P. Královský [-] , J. Charvát [-] , M. Havránek [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] (39. J. Paclík [-] ) , R. Světnička [-] (44. J. Keltner [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Češner [-] (61. D. Minarčík [-] ) , T. Freund [-] , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , P. Brecík [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , M. Bug [-] (67. P. Nágl [-] ) , M. Vinš [-] , J. Nebřenský [-] (82. T. Kučera [-] )

ŽK: 36. T. Ružinský , 54. J. Paclík - 74. M. Švehla , 89. M. Hradecký .
Hráči zápasu: T. Ružinský , P. Královský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HERDA Eduard - DYTRYCH Lukáš (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.