Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jundrov rozstřílel béčko Medlánek


Branky


0

Jundrov si doma jasně poradil s medláneckým béčkem. I přesto, že hosté vstřelili první branku, tak zápas skončil jasně ve prospěch Jundrova a to v poměru 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Jundrova

První poločas začal náporem Jundrova, který dal i první branku, avšak do vlastní sítě. Nešťastníkem byl Tomáš Zimolka - 0:1. To ho ovšem nemuselo mrzet, protože jeho tým napřed v 17. minutě vyrovnal a o to se postaral Karel Doležal (1:1) a poté dále stupňoval svůj tlak. Ve 36. minutě se domácí dostali do vedení díky trefě Romana Dvořáka (2:1) a minutu před odchodem do kabin náskok zvýšil Rudolf Buchtela - 3:1.

Skóre se zastavilo na sedmi brankách

Druhý poločas začal opět náporem Jundrova. V 51. minutě přidal svou druhou trefu Rudolf Buchtela a domácí už mohli být v klidu - 4:1. V 64. minutě zvýšil na 5:1 Robin Konvica, který do zápasu naskočil ze střídačky. V 71. minutě dostal druhou žlutou kartu a následně červenou hostující Marek Jůza a Medlánky dohrávali o jednoho hráče méně. Toho využil Lukáš Vjater, který už zvyšoval na 6:1. A branku vstřelil také další střídající hráč, Carlo Taccori, který v 84. minutě uzavřel skóre na 7:1. Jundrov díky této snadné výhře poskočil až na 5. místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Jundrov
Petr Nedoma (hráč): Začali jsme hrát to svoje hned od začátku, šli jsme do tohoto zápasu jako vždy s tím že chceme vyhrát. Dávali jsme si přesný nahrávky, bojovali o každý balón a snažili se co nejvíce tlačit soupeře. První gól nás hnal dopředu, ale poté nastal zvrat, když jsme dostali vyrovnávací branku. Neběhali jsme, nevyhráli v souboji jediný balón, kazili jsme přihrávky a vše šlo do karet Jundrovu. nejvíc nás vzala situace v 71 minutě kdy Marek Jůza dostal druhou žlutou čili červenou a bylo nás o jednoho míň od té doby si s námi Jundrov dělal úplně co chtěl.

FC Medlánky B
Karel Doležal (kapitán): Góly padaly po krásných akcích na jeden dotek. Medlánky mohou byt rádi, že neodešli s dvouciferným debaklem. S výsledkem jsem spokojen, i když skóre mohlo být ještě větší.



Sestavy


SK Jundrov
L. Schön [-] - R. Buchtela [-] (51. R. Konvica [-] ) , R. Dvořák [-] (53. M. Gruber [-] ) , J. Plhal [-] (60. D. Břenek [-] ) , T. Zimolka [-] (73. C. Taccori [-] ) , P. Polák [-] , K. Doležal [-] , D. Panáček [-] , M. Živný [-] (73. V. Čonka [-] ) , L. Vjater [-] , L. Konečný [-]

FC Medlánky B
O. Šeda [-] - L. Sao [-] , T. Vaňorek [-] , A. Petrů [-] , M. Jůza [-] , L. Novotný [-] (46. O. Piák [-] ) , M. Šarík [-] , P. Nedoma [-] (75. J. Kölbl [-] ) , M. Matlas [-] , J. Štrubl [-] , Š. Golis [-]

ŽK: 68. L. Konečný - 66. M. Jůza , 76. T. Vaňorek . ČK: 71. M. Jůza .
Místo: Veslařská. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KROPÁČEK Jakub - ŠIDLO David, MIŠKOVSKÝ Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.